Με απόλυτη οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία, το Mytilene Open Mixed beach volley στην Πλαζ Τσαμάκια



Με απόλυτη οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία, διεξήχθη το Σαββατοκύριακο στην πλάζ Τσαμάκια το Mytilene Open Mixed beach volley, διοργάνωση με την οποία ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος στο μικτό και θα ακολουθήσουν τα τελικά στο Ηράκλειο Κρήτης στις 27-29 Αυγούστου. 

Οι συμμετοχές ξεπέρασαν κάθε προσδοκία καθώς πέραν των ομάδων από το Βόρειο Αιγαίο συμμετείχαν και πολλές από άλλες περιοχές προσδίδοντας μια διαφορετική δυναμική στο τουρνουά που αναμένεται να καθιερωθεί. 


Η διοργάνωση τελούσε υπό την αιγίδα της Τοπικής Επιτροπής σε συνεργασία με την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου. Για την ιστορία, ο Έντουαρντ Ράμος και η Ελένη Χατζή κατέκτησαν την πρώτη θέση κατακτώντας το δεύτερο φετινό τους χρυσό μετάλλιο στο πανελλήνιο πρωτάθλημα μικτού μετά από αυτό στη Ναύπακτο. Στον τελικό της διοργάνωσης, οι Έντουαρντ Ράμος και Ελένη Χατζή νίκησαν τον Μανώλη Κνήτη και την Ναυσικά Μαραθοκαμπίτου με 2-0 (21-13, 21-15) σετ. Τις απονομές στους νικητές έκαναν οι Αντιπεριφερειάρχες Δημήτρης Κουρσουμπάς και Παναγιώτης Χριστόφας.