Foxbet: «Το σερί συνεχίζεται...»


Γράφει ο Νικόλαος Καπίρης

Μάθε τα πάντα για τη betsson Ελλαδα!

Το Τόκιο ανήκει στο παρελθόν και μετά από δύο εβδομάδες ξεκούρασης η Καρολίνα Πλίσκοβα είναι και πάλι στο κορτ αναζητώντας μια διάκριση στο Μόντρεαλ. Το Νο 6 της παγκόσμιας κατάταξης, με την παρουσία της στον τελικό του Γουίμπλεντον μας υπενθύμισε πόσο ποιοτική παίκτρια είναι και αναμφίβολα η ίδια κέρδισε σε αυτοπεποίθηση μετά από καιρό. Αντίπαλός της θα είναι η Ντόνα Βέκιτς, μια ακόμη τενίστρια που τα τελευταία χρόνια έχει μείνει μακριά από διακρίσεις (4 χρόνια χωρις τίτλο, 2 χωρίς τελικό) και βρίσκεται πλέον στο Νο 56 του κόσμου.

Στα μεταξύ τους η Πλίσκοβα έχει 5-1 νίκες, βασιζόμενη στη διαφορά δύναμης αλλά και το σερβίς. Θα χρειαστεί να βρεθεί σε πολύ καλή μέρα η Βέκιτς για να τη νικήσει για πρώτη φορά μετά το US Open του 2012! Από τότε ανεξάρτητα από την επιφάνεια η Τσέχα εύκολα ή λιγότερο εύκολα έχει πέντε διαδοχικές νίκες.

Η πιο πρόσφατη στις 30 Ιουνίου στο Γουίμπλεντον με 6/2, 6/2 και τη Βέκιτς να μη φτάνει ούτε σε ένα μπρέικ πόιντ, παρότι η Πλίσκοβα δεν ήταν σε καλή μέρα στο σερβίς. Το πρόβλημα για τη Βέκιτς είναι πως χωρίς απειλητικό σερβίς δεν είναι εφικτό να προβληματίσει την υποδοχή της Πλίσκοβα και εκεί η Τσέχα θα βρει ευκαιρίες για να φτάσει σε εύκολους πόντους με τα ισχυρά χτυπήματά της. Το χάντικαπ έχει ενδιαφέρον για το φαβορί του 1.44.

Διάβασε περισσότερα Προγνωστικά Τένις στο Foxbet.