Foxbet; «Πολλά γκολ σε Αγγλία, Δανία »


H αναλυτική αξιολόγηση της sportingbet!

727. Νιούκαστλ – Μπέρνλι (21:45)

Ξεκινάμε με Λιγκ Καπ Αγγλίας. Η Νιούκαστλ έχει ξεκινήσει με δύο ήττες στην Πρέμιερ, πιο πρόσφατη το 2-0 από την Άστον Βίλα και στο μυαλό της είναι στο ελάχιστο ο αποψινός αγώνας. Ροτέισον προανήγγειλε ο κόουτς Μπρους, ξεκαθάρισε όμως πως η ενδεκάδα θα είναι αξιόλογη. Αντίστοιχη εκκίνηση στο πρωτάθλημα έχει κάνει και η Μπέρνλι, αναμενόμενο το 2-0 που ηττήθηκε στο τελευταίο της ματς. Το 1976 κέρδισε τελευταία φορά στο Νιούκαστλ, έκτοτε έχει 3 ισοπαλίες και 2 ήττες. Και αυτή θα έχει αλλαγές στο αρχικό σχήμα.

Προγνωστικό: Στην ίδια αφετηρία βρίσκονται οι δύο ομάδες, οι οποίες και δεν θέλουν να επιβαρύνουν κομβικούς παίχτες, αλλά χρειάζονται και μία νίκη ψυχολογίας μετά το άσχημο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα. Πιθανό το G/G, κοντά στον διπλασιασμό η απόδοσή του.

732. Μπρόντμπι – Σάλτσμπουργκ (22:00)

Η Μπρόντμπι παρότι προηγήθηκε μόλις στο 4’ έφυγε ηττημένη στο πρώτο ματς και πλέον χρειάζεται μόνο νίκη (με διαφορά ενός γκολ στέλνει το ματς παράταση, με δύο και πάνω προκρίνεται). Σχεδόν το ίδιο πράγμα έπαθε και στο πρωτάθλημα, προηγήθηκε 2-0 της Οντένσε και τελικά περιορίστηκε σε ισοπαλία 2-2. Έχει σημαντικές επιστροφές παιχτών που ολοκλήρωσαν την υποχρεωτική καραντίνα (δείτε στο ρεπορτάζ του αγώνα εδώ), αυξάνονται οι επιλογές του κόουτς Φρεντέρικσεν. Ασταμάτητη η Σάλτσμπουργκ, με τη νίκη 3-1 επί της Αούστρια Κλάγκενφουρτ πέτυχε την 7η συνεχόμενη νίκη σε όλες τις διοργανώσεις. Χωρίς «φρέσκα» προβλήματα.

Προγνωστικό: Η Μπρόντμπι συνηθίζει να μπαίνει δυνατά στα ματς, κάτι ανάλογο θα προσπαθήσει και στο γήπεδό της απόψε. «Μανούλα» η Σάλτσμπουργκ στο να εκμεταλλεύεται τους κενούς χώρους, πιθανό το σκορ να ανοίξει από νωρίς, κρατάμε το 2.32 του Over 1,5 στο 1ο ημίχρονο.

Διαβάστε περισσότερα Προγνωστικά Champions League στο Foxbet.