Μαργαρίτα Νικολαΐδη: «Στους πυρόπληκτους η αμοιβή από την συμμετοχή μου στην γιορτή Σαρδέλας στην Σκ. Καλλονής»


Όπως ανακοίνωσε η Μαργαρίτα Νικολαΐδη κατά την παρουσία της στην Γιορτή Σαρδέλας στην Σκάλα Καλλονής Λέσβου θα δώσει τα χρήματα της αμοιβής της από την συμμέτοχη της στην εκδήλωση στους πυρόπληκτους της Αθήνας.

Μάλιστα λίγο πριν την έναρξη της εκδήλωσης η νικήτρια του Masterchef μιλώντας με τους διοργανωτές , τους τόνισε η συγκεκριμένη γιορτή να γίνει όσο ποιο λιτή γίνεται ενώ δεν ήθελε να συμμετάσχει μετά τα όσα βιώνει η χώρα μας τις τελευταίες ημέρες μέχρι που τελικά την έπεισαν οι διοργανωτές.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης ο δημοσιογράφος Θεόφιλος Μυζικας που ήταν ο παρουσιαστής της εκδήλωσης αποκάλυψε πως ένας φίλος της Μαργαρίτας είχε βρεθεί εγκλωβισμένος και της μετέδιδε τη φρίκη που ζούσαν οι κάτοικοι των πυρόπληκτων περιοχών.

«Η χώρα μας περνάει πολύ δύσκολες στιγμές. Θα θελα να είμαι σήμερα στην Αθήνα να βοηθάω τον κόσμο που έχει ανάγκη. Όμως νιώθω ότι και εδώ που βρίσκομαι βοηθάω το νησί μου που έχει πονέσει και εκείνο εξίσου. Θα θελα να σας παρακαλέσω να βοηθήσετε ο καθένας όπως μπορεί τους συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε ανάγκη» τόνισε η πρώτη Ελληνίδα Masterchef, Μαργαρίτα που παρευρέθηκε και μαγείρεψε στη «Γιορτή της Σαρδέλας» στην Σκάλα Καλλονής