Ζωοτροφές, τρόφιμα, και είδη πρώτης ανάγκης από τον Δήμο Δυτικής Λέσβου.. στην Β. Εύβοια


Ο Δήμος Δυτικής Λέσβου, ολοκλήρωσε την αποστολή σημαντικής ποσότητας ειδών πρώτης ανάγκης, τροφίμων μακράς διαρκείας αλλά και ζωοτροφών που συγκεντρώθηκαν όλο το προηγούμενο διάστημα από τους δημότες για τις ανάγκες των πυρόπληκτων συνανθρώπων μας, στους πληττόμενους δήμους.

Υπενθυμίζεται ότι ο Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχης Βέρρος και η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας Ιωάννα Κατανάκη, στον απόηχο των καταστροφικών πυρκαγιών στην Αττική, στην Εύβοια, στην Αρχαία Ολυμπία και στην Ανατολική Μάνη, πήραν άμεσα την πρωτοβουλία για την ενίσχυση των δοκιμαζόμενων συμπολιτών μας, όπως έπραξαν και στο παρελθόν σε αντίστοιχες καταστροφικές συνθήκες.


Οι δημότες της Δυτικής Λέσβου, φορείς αλλά και επιχειρήσεις, ανταποκρίθηκαν με θέρμη στο κάλεσμα και συγκεντρώθηκε σημαντική ποσότητα τόσο σε είδη πρώτης ανάγκης όσο και σε ζωοτροφές.  Εν συνεχεία και σε συνεννόηση με την ΚΕΔΕ που καταγράφει και υποδεικνύει τις ανάγκες των πυρόπληκτων Δήμων, ο Δήμος Δυτικής Λέσβου απέστειλε την συγκεντρωθείσα ποσότητα εκεί όπου υπήρχε ανάγκη.

Και πιο συγκεκριμένα η δωρεά σε ζωοτροφές κατέφθασε στον Δήμο Ιστιαίας και Αιδηψού και η δωρεά σε είδη πρώτης ανάγκης και τροφίμων μακράς διαρκείας παρελήφθη σήμερα από τον Δήμου Μαντουδίου.

Για την επιτυχή ολοκλήρωση άλλης μίας αποστολής αλληλεγγύης του Δήμου Δυτικής Λέσβου, ο Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου και η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας ευχαριστούν θερμά την Μεταφορική Καλλονής για την υπηρεσία της να μεταφέρει δωρεάν την αποστολή αλληλεγγύης καθώς και την Βιοτεχνία Ζωοτροφών «Κοκκινέλλη Ελένη – Κουλουδής Χρήστος Α.Ε.», τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Σκαλοχωρίου, τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Πέτρας και την Γαλακτοκομική Λέσβου ΑΒΕΕ για την δική τους καταλυτική συνδρομή τόσο στη συγκέντρωση όσο και στην αποστολή της συγκεντρωθείσας ποσότητας.  

 

Ο Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχης Βέρρος και η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας Ιωάννα Κατανάκη δήλωσαν:

«Ο Δήμος Δυτικής Λέσβου και οι δημότες του για μία ακόμη φορά επέδειξαν συγκινητική αλληλεγγύη όπως το έκαναν άλλωστε και στο πρόσφατο παρελθόν για την αντιμετώπιση των συνεπειών του καταστροφικού σεισμού στη Σάμο και της θεομηνίας στην Καρδίτσα. Τους ευχαριστούμε θερμά για την υποστήριξη και μάλιστα σε μία δύσκολη περίοδο, όπως ευχαριστούμε και την Μεταφορική Καλλονής αλλά και την Βιοτεχνία Ζωοτροφών «Κοκκινέλλη Ελένη – Κολουδής Χρήστος Α.Ε.» για την συμβολή τους στο έργο του Δήμου. Ευχόμαστε ο πύρινος εφιάλτης που ζήσαμε από τις αρχές του Αυγούστου να μην επαναληφθεί ποτέ και οι συμπολίτες μας που δοκιμάστηκαν να πατήσουν ξανά δυνατά στα πόδια τους».