Πρωτοβουλία ενίσχυσης των πυρόπληκτων σε Αττική, Εύβοια, Ηλεία από τον Δήμο Δυτικής Λέσβου


Ο Δήμος Δυτικής Λέσβου, όπως έπραξε και στο παρελθόν σε αντίστοιχες δοκιμασίες των συμπολιτών μας από όλη την Ελλάδα, αναλαμβάνει σήμερα την πρωτοβουλία για τη συλλογή τροφίμων μακράς διαρκείας, ειδών πρώτης ανάγκης αλλά και ζωοτροφών για τις ανάγκες των πυρόπληκτων συνανθρώπων μας στην Αττική, στην Εύβοια, στην Αρχαία Ολυμπία και στην Ανατολική Μάνη.

Ο Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχης Βέρρος και η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας Ιωάννα Κατανάκη καλούν τους συνδημότες μας να συμπράξουν για το ελάχιστο που μπορεί να γίνει προς υποστήριξη όλων αυτών των ανθρώπων που δοκιμάζονται επί μία εβδομάδα από τον πύρινο εφιάλτη.

Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να βοηθήσουν μπορούν να προσφέρουν τις δωρεές τους στα γραφεία των κοινοτήτων τους και οι κάτοικοι της Καλλονής στη Διεύθυνση Πολιτισμού, στο κεντρικό κτήριο του Δήμου απέναντι από τη Μητρόπολη.

Αφού συγκεντρωθούν τα αγαθά, ενδεχομένως και εκείνα που συγκεντρώνουν ήδη Σύλλογοι ή άλλοι φορείς στη Δυτική Λέσβο, ο Δήμος θα φροντίσει να τα συγκεντρώσει όλα για να τα προωθήσει εν συνεχεία στους πληττόμενους Δήμους από τις πυρκαγιές.

Για περισσότερες πληροφορίες το τηλέφωνο της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας (22533-50510) λειτουργεί καθημερινά.