Στόχος νεαρών Ρομα.. μεσημεριάτικα σίδερα και μεταλλικά αντικείμενα απο χωράφι στην Μυτιλήνη- Τρεις συλλήψεις


Συνελήφθησαν τρεις (3) ημεδαποί για απόπειρα κλοπής στη Μυτιλήνη

Ταυτοποιήθηκε η εμπλοκή ενός εκ των δραστών σε πέντε (5) ακόμη περιπτώσεις κλοπών

Συνελήφθησαν, την (20-08-2021) στη Μυτιλήνη, μετά από άμεση κινητοποίηση αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, τρεις (3) ημεδαποί ηλικίας 24, 29 και 17 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται για το αδίκημα της απόπειρας κλοπής.

Ειδικότερα και σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, οι συλληφθέντες, το μεσημέρι, προσπάθησαν να αφαιρέσουν μεταλλικά αντικείμενα (σίδερα) τα οποία βρίσκονταν σε αγρόκτημα ιδιοκτησίας ημεδαπού, στην ευρύτερη περιοχή της Μυτιλήνης, χωρίς ωστόσο να το κατορθώσουν, καθώς έγιναν αντιληπτοί από τον παθόντα.

Από την περαιτέρω έρευνα ταυτοποιήθηκε η εμπλοκή του 24χρονου σε πέντε (5) ακόμη περιπτώσεις κλοπών, που διεπράχθησαν κατά το χρονικό διάστημα από 17-06-2021 έως 13-08-2021, στην ευρύτερη περιοχή της Μυτιλήνης και σε βάρος του σχηματίστηκε ποινική δικογραφία για το αδίκημα της κλοπής.

Συγκεκριμένα ο παραπάνω δράστης αφαίρεσε από αγροκτήματα ιδιοκτησίας ημεδαπών, καθώς και από αύλειο χώρο επιχείρησης, κινητήρες οχημάτων, ανακυκλώσιμα αντικείμενα, εργαλεία, είδη οικοσκευής, χάλκικα καλώδια και χάλκινους σωλήνες.

Την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης.