Ξεκίνησε..το μουσικό ταξίδι της η 9η διοργάνωση Αρίων - Διεθνές Φεστιβάλ Κιθάρας Μολύβου


Ξεκίνησε εχθές η 9η διοργάνωση Αρίων - Διεθνές Φεστιβάλ Κιθάρας Μολύβου, μετά από ένα χρόνο παύσης.

Στην αυλή του δημαρχείου τρεις νέοι ταλαντούχοι μουσικοί, ο Κωνσταντίνος Μανωλκίδης, η Αλεξάνδρα Πλέσσια και ο Γιώργος Βελισσαρίδης παρουσίασαν μερικά από τα ομορφότερα τραγούδια που έγραψαν συνθέτες της Αναγέννησης και του Μπαρόκ, με ενθουσιασμό και προσήλωση στην αρμονία και τα λεπτά συναισθήματα της εποχής.

Ο Αρίων συνεχίζεται με το σύνολο Μπλε Κύμινο, τον Αλέξανδρο Καψοκαβάδη στο τραγούδι και τη λάφτα και την Έφη Ζαϊτίδου στο κανονάκι. Μυρωδιές και ηχοχρώματα από τις μουσικές της Ανατολικής Μεσογείου θα πλημμυρίσουν την αυλή του Δημαρχείου στις εννέα το βράδυ.

Αργότερα, στις δέκα και μισή, στον κεντρικό δρόμο του χωριού θα βρίσκονται οι  Resalto με ελληνικό και ξένο ροκ.

Περισσότερες πληροφορίες για το φεστιβάλ και το πρόγραμμά του στο: http://www.arionfestival.com/

Το 9ο Αρίων - Διεθνές Φεστιβάλ Κιθάρας Μολύβου διοργανώνεται από τον Φορέα Τουρισμού Μολύβου με συνδιοργανωτή την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου - Αντιπεριφέρεια Πολιτισμού και με τη συνεργασία του Πολιτιστικού Ιδρύματος Ομίλου Πειραιώς. Έχει την υποστήριξη της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου & Νησιωτικής Πολιτικής, του Δήμου Δυτικής Λέσβου της Εταιρείας Τοπικής Ανάπτυξης Λέσβου – ΕΤΑΛ, της Aegean Airlines, της Hellenic Seaways και άλλων τοπικών υποστηρικτών.

Η είσοδος είναι δωρεάν για όλους