Γεμίζει το Βοστανειο- 13 οι νοσηλευόμενοι με κορονοιο και ένας στην ΜΕΘ


Τρία άτομα, ακόμη, βρέθηκαν θετικά στον κορονοϊό, σε κλινική του Νοσοκομείου Μυτιλήνης όπου την προηγούμενη εβδομάδα βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό τραυματιοφορέας αρνητής του ιού, που είχε κολλήσει από το γιό του.

Όπως είχε γράψει το «Ν» σε αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, ο εν λόγω εργαζόμενος συνέχιζε να πηγαίνει κανονικά στη δουλειά του, αν και είχε έρθει σε στενή επαφή με το γιο του που νοσούσε, ώσπου εμφάνισε και ο ίδιος τα συμπτώματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατάσταση της υγείας του τραυματιοφορέα επιδεινώθηκε τις τελευταίες ημέρες και ο ίδιος νοσηλεύεται στη μονάδα των λοιμώδη νοσημάτων, όπου φιλοξενούνται τα περιστατικά του κορονοϊού. 

Επίσης μετά από μοριακά τεστ που έγιναν  βρέθηκαν θετικοί δύο εργαζόμενοι στο συγκεκριμένο τμήμα του νοσοκομείου, ενώ ερευνάται και η περίπτωση ενός ασθενή από την ίδια κλινική, που βρέθηκε θετικός στον ιό και ο οποίος μεταφέρθηκε για νοσηλεία στο τμήμα του κορονοϊού. 

Εντωμεταξύ από την προηγούμενη εβδομάδα έχουν διπλασιαστεί οι νοσηλευόμενοι στην κλινική covid. Ειδικότερα σήμερα νοσηλεύονται 13 άτομα με κορονοϊό σε απλές κλίνες και ένα άτομο βρίσκεται διασωληνωμένο στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. 

Οι έξι κλίνες της μονάδας κορονοϊού έχουν γεμίσει και πλέον χρησιμοποιούνται θάλαμοι και από την Α' Παθολογική Κλινική για να καλυφθούν οι ανάγκες. 

Πηγή www.stonisi.gr