Η περιοδεία του Α. Τσίπρα στην Λέσβο- Τι είπε, που πήγε.. και το Δριμύ κατηγορώ στην κυβέρνηση (VIDS)


Περιοδεία στη Λέσβο πραγματοποίησε χτες Δευτέρα ο Αλέξης Τσίπρας ο οποίος έφτασε στο νησί αργά το βράδυ της Κυριακής.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης είχε συνάντηση με Συλλόγους Αλιέων και επισκέφθηκε τον Ελαιουργικό Συνεταιρισμό Στύψης και την τυροκομική μονάδα στον Μανταμάδο.

Ο Αλέξης Τσίπρας περπάτησε στους δρόμους του νησιού και μίλησε με τον κόσμο, ενώ είχε και μια αναπάντεχη γνωριμία.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε εφ’ όλης της ύλης επίθεση στην κυβέρνηση σε συνέντευξη που παραχώρησε, κατηγορώντας τον πρωθυπουργό για παιδαριώδη διαχείριση της πανδημίας.

«Κάθε φορά που έχουμε αύξηση των κρουσμάτων ρίχνει την ευθύνη στους πολίτες και κάθε φορά που έχουμε ύφεση βγαίνει και πανηγυρίζει ότι τελείωσε τον κορωνοϊό, τον τελείωσε ο ίδιος προσωπικά. Είναι μια ανόητη στάση αυτή».

Ο κ. Τσίπρας επανήλθε στα του Πόθεν Έσχες του Κυριάκου Μητσοτάκη:

«Αν αυτό με το Πόθεν Έσχες Μητσοτάκη συνέβαινε σε οποιαδήποτε άλλη χώρα της ΕΕ, δε θα μπορούσε να σταθεί ούτε λεπτό ο πρωθυπουργός. Φανταστείτε να συνέβαινε σε’ μένα. Να απέκρυπτα από τη δήλωσή μου στοιχεία για την περιουσία ή να έδινα ψεύτικες δικαιολογίες την επόμενη μέρα. Εδώ λοιπόν υπάρχει ένα θέμα που αφορά την ισονομία και υπάρχει και ένα θέμα δημοκρατίας».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στο ψέμα και στη λάσπη γιατί δεν μπορεί να αντιμετωπίσει πολιτικά τον πρωθυπουργό, σχολίασε το Μέγαρο Μαξίμου.

Ο Αλέξης Τσίπρας είχε σειρά συσκέψεων και με φορείς του νησιού.


Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟΝ ΜΑΝΤΑΜΑΔΟ