This Car Mines Dogecoin!


Όταν αγοράσατε για τελευταία φορά το αυτοκίνητό σας, θα πρέπει να σας έχει πει κάποιος που γνωρίζετε ότι μόλις αγοράσετε, η αγαπημένη σας φροντίδα χάνει αξία.

Αν και αυτό μπορεί να ισχύει καθώς οι τιμές του μεταχειρισμένου αυτοκινήτου είναι σίγουρα χαμηλότερες από τις αρχικές, αλλά τι γίνεται αν θα μπορούσατε πραγματικά να χρησιμοποιήσετε το αυτοκίνητό σας ως μέσο δημιουργίας περισσότερης αξίας;

Αυτό σχεδιάζει να κάνει ο διάσημος καναδός κατασκευαστής ελαφρών ηλεκτρικών οχημάτων (LEV), η Daymak Inc. με την υπογραφή της Spiritus, η οποία πρόκειται να κυκλοφορήσει το 2023.

Αυτό το αυτοκίνητο διαθέτει υλικό εξόρυξης κρυπτονομισμάτων, δηλαδή, ενώ το αυτοκίνητό σας είναι σταθμευμένο, θα είναι εξόρυξη κρυπτογράφηση για εσάς.

Έχει επίσης το δικό του πορτοφόλι όπου θα αποθηκεύονται τα εξορύσσονται νομίσματα. Λέγεται ότι θα είναι σε θέση να εξορύξει bitcoin, dogecoin και πολλά άλλα κρυπτονομίσματα.

Το αυτοκίνητο είναι χωρίς εκπομπές και προσφέρει δυνατότητες ηλιακής φόρτισης - συνδυάστε το με την υποδομή κρυπτογράφησης του Nebula και η Daymak προσφέρει πολύ αποτελεσματικούς και φιλικούς προς το περιβάλλον κόμβους εξόρυξης.

Αυτό είναι πράγματι μια σημαντική ανακάλυψη στον τρόπο εξόρυξης των κρυπτονομισμάτων, ειδικά όταν η εξόρυξη θεωρείται καταστροφική για το περιβάλλον.

Οι εφαρμογές της ύπαρξης υλικού εξόρυξης κρυπτογράφησης σε ένα αυτοκίνητο είναι ατελείωτες - φανταστείτε να πληρώνετε τα διόδια στον αυτοκινητόδρομο και τα επόμενα τέλη συντήρησης με κρυπτογράφηση.

Ή, θα μπορούσατε ακόμη και να πληρώσετε τα τέλη στάθμευσης με την κρυπτογράφηση των ορυχείων του αυτοκινήτου σας για όσο διάστημα είναι εκεί. Αυτές είναι μερικές από τις πολλές εφαρμογές που έχει στο μυαλό η ομάδα οικοδόμησης Spiritus.

 

Εξοπλισμός εξόρυξης Το εξορυκτικό υλικό είναι το Nebula Miner.

Διαθέτει κορυφαία GPU υψηλής απόδοσης στον κλάδο που θα εξορύσσεται για κρυπτογράφηση όταν το αυτοκίνητο είναι σταθμευμένο στην επιφάνεια ασύρματης φόρτισης Daymak Ondata, ή εάν η φόρτιση του γίνεται μέσω ηλιακού ή συνδεδεμένη.

Το αυτοκίνητο διαθέτει επίσης ένα Nebula Wallet που θα αποθηκεύει άμεσα τυχόν κρυπτονομίσματα που εξορύσσονται από το υλικό.

 Θα μπορείτε να εγκαταστήσετε την εφαρμογή Nebula Wallet στο τηλέφωνό σας και, στη συνέχεια, να την χρησιμοποιήσετε για να αποκτήσετε πρόσβαση στα χρήματα κρυπτογράφησης.

 

Daymak Spiritus

Είναι ένα διθέσιο ηλεκτρικό αυτοκίνητο που προσφέρει αυτόνομες δυνατότητες οδήγησης μαζί με σύνδεση Wi-Fi, σύστημα ηχείων, AC και ηλιακό πάνελ για φόρτιση.

Η Daymak ισχυρίζεται ότι το αυτοκίνητο θα μπορεί να κάνει μια διαδρομή έως 300 μίλια (480 χλμ.) Με μία μόνο φόρτιση.

Το εύρος τιμών είναι τόσο τεντωμένο όσο και η μεταβλητότητα του bitcoin, με το αρχικό μοντέλο να έρχεται στα 19,995 $ προσφέροντας εύρος 180 μιλίων, ενώ αυτό που προσφέρει μια γκάμα 300 μιλίων ρολογίζει ένα επιβλητικό 149.000 $.

 

Έχουν ήδη πραγματοποιηθεί πάνω από 5.000 αγορές των διαφορετικών μοντέλων Spiritus.

 

Τι σημαίνει αυτό το αυτοκίνητο για το μέλλον

Η τεχνολογία αυτού του αυτοκινήτου δείχνει το γεγονός ότι προχωράμε γρήγορα προς το μέλλον που πάντα είχαν οραματιστεί οι λάτρεις των παραδοσιακών κρυπτονομισμάτων.

Η ταχεία υιοθέτηση blockchain και κρυπτονομισμάτων σε διαφορετικές βιομηχανίες συνεπάγεται τον βαθύ ριζικό αντίκτυπο που αυτή η επαναστατική τεχνολογία έχει.

Φανταστείτε να πληρώνετε κάθε λογαριασμό με μόνο το αυτοκίνητό σας - ακόμη και στο αυτοκίνητο μέσω!

Στην πραγματικότητα, το καλύτερο είναι ότι εάν το αυτοκίνητό σας μπορεί να εξορύξει έναν επιθυμητό αριθμό κερμάτων, τότε δεν χρειάζεται καν να ξοδέψετε χρήματα από τη δική σας τσέπη.

Η παραδοσιακή εικόνα των αυτοκινήτων ήταν ότι είναι ένα περιουσιακό στοιχείο απόσβεσης (αν μπορούμε να πούμε ότι είναι περιουσιακά στοιχεία).

 

Αλλά η εφεύρεση του Daymak αλλάζει τα πάντα.

Δεν θα ήταν περίεργο να βλέπουμε άλλους κατασκευαστές αυτοκινήτων στο χώρο και να χρησιμοποιούν την ίδια τεχνολογία.

Ενώ τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας περιμένουν ακόμη να εγκριθούν για το Nebula Miner, μόλις εγκριθούν, αυτό θα αποδειχθεί ένα σημαντικό βήμα προς μια παγκόσμια υιοθέτηση κρυπτονομισμάτων.

Θέλετε να αγοράσετε κάποια νομίσματα εντός του παιχνιδιού για να δημιουργήσετε τα αγαπημένα σας εικονικά αντικείμενα;

Εάν ναι, ρίξτε μια ματιά στην πλατφόρμα Eldorado για εκατοντάδες νομίσματα εντός του παιχνιδιού, όπως το χρυσό Runescape που μπορείτε να αγοράσετε αμέσως!