Οι Μέλιsses (ξανά) έρχονται στο Κτήμα Οινοφόρος 21/07 23:00


Όλα μοιάζουν καλοκαίρι με το Νο1 ελληνικό συγκρότημα ΜΕΛΙΣΣΕΣ

Το Κτήμα Οινοφόρος  υποδέχεται την Τετάρτη 21 Ιουλίου στις 23:00 το Συγκρότημα “MELISSES” σε ένα μοναδικό live party που αποτελεί το καλλιτεχνικό γεγονός του καλοκαιριού!!!

Μπορει να αφήσαμε μία χρονιά που αποδείχθηκε εξαιρετικά σκοτεινή ιδιαίτερα για τους εργαζόμενους στον πολιτισμό, όπως και τους λάτρεις των συναυλιών και άλλων αντίστοιχων εκδηλώσεων, αρχίζουμε να ελπίζουμε όμως σε ένα πιο φωτεινό καλοκαίρι...

Σαν αυτό που μας τραγουδούν οι Mέλιsses, το συγκρότημα που ξέρει πώς να ας φτιάχνει τα καλοκαίρια μας με τα τραγούδια του! 

Οι Melisses μετά από μια επιτυχημένη χειμερινή εμφάνιση κάνουν ξανά στάση στη Μυτιλήνη και στο Κτήμα Οινοφόρος.

Έχοντας συμπληρώσει 12 χρόνια καλλιτεχνικής πορείας, οι ΜΕΛΙΣΣΕΣ μπορούν να χαρακτηριστούν ως ένα από τα πιο επιτυχημένα, αν όχι το πιο επιτυχημένο, συγκροτήματα της χώρας. Σε όλα αυτά τα χρόνια της καλλιτεχνικής τους δραστηριότητας οι ΜΕΛΙSSES έχουν συνεργαστεί δισκογραφικά και επί σκηνής με περισσότερους από 20 καλλιτέχνες, από όλα τα είδη μουσικής.

Με 10 τραγούδια στο ΤΟP 10 του Airplay Chart, 5 singles στο Νο1 για περισσότερες από 60 εβδομάδες και πάνω από 280.000.000 views στο YouTube, το συγκρότημα έχει αποδείξει τόσο τη δυναμική του όσο και την αγάπη του κόσμου.

Έχοντας πραγματοποιήσει περισσότερα από 1.000 live, οι ΜΕΛΙSSES αποδεικνύουν συνεχώς ότι το  δυνατό τους χαρακτηριστικό παραμένει η επαφή τους με το κοινό.

Οι MELISSES έρχονται στη Μυτιλήνη την Τετάρτη 21 Ιουλίου, για να μας χαρίσουν ένα μοναδικό πρόγραμμα που αναμφίβολα θα κλέψει τις εντυπώσεις για άλλη μία φορά. Ώρα προσέλευση: 23:00 μ.μ.

 

Επειδή  «…όλα μοιάζουν καλοκαίρι» από αυτό το πάρτι δεν γίνεται να λείπει κανείς!


Χορηγός επικοινωνίας LesvosPost.com

Μπορείτε εδώ να κλείσετε το εισιτήριό σας https://www.ticketservices.gr/event/oinoforos-melisses/?fbclid=IwAR2AYtCoYIbQguf6IFm5CRbnD7otkNydh2aWsOmkvsb7t0tEMd8pMYnI-UY

 

Rsv number: 698 2775233

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
17 € γενική είσοδος

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ
TICKET SERVICES
- τηλεφωνικά: 2107234567
- online: www.ticketservices.gr

E-TICKET

Αγοράζοντας τα εισιτήριά σας ηλεκτρονικά, τα κατεβάζετε σε μορφή PDF και τα εκτυπώνετε, ή τα αποθηκεύετε σε κινητό τηλέφωνο, ώστε να εισέλθετε στο χώρο της εκδήλωσης απευθείας με αυτά.

ΠΑΡΑΓΩΓΗ

 

ΟΙΝΟΦΟΡΟΣ ΛΕΣΒΟΥ