Άλλοι με μαύρες λιμουζίνες, και άλλοι με μηχανάκι… Αυτοί είναι οι πολιτικοί μας (PICS)



Απίστευτη γκάφα ή σκοπιμότητα πίσω από την εκτόπιση του Περιφερειάρχη κ. Κώστα Μουτζούρη από το βάθρο των επισήμων πριν από την κατάθεση στεφάνων προς τιμή των πεσόντων του ολοκαυτώματος στην Ηρωική Νήσο Ψαρών.

Παραβιάζοντας κατάφορα το πρωτόκολλο που υπάρχει σε ΦΕΚ της Ελληνικής Κυβέρνησης για τις τοπικές εορτές ο Δήμος της Ηρωικής Νήσου Ψαρών εκτόπισε τον Περιφερειάρχη στην άκρη του βάθρου των επισήμων επιλέγοντας δημάρχους άλλων νησιών να είναι δίπλα στην Κυβέρνηση ισοπεδώνοντας το πρωτόκολλο. Προς τιμήν του ο κ. Μουτζούρης στάθηκε μαζί με τους κατοίκους του νησιού, τους Περιφερειακούς Συμβούλους της ΛΑΣ Β. Αιγαίου, προκειμένου να αποδώσει τον οφειλόμενο σεβασμό στους νεκρούς και στη σημαία και στους κατοίκους των Ψαρών.


Επικοινωνώντας η Chiosin.gr με τον Δήμαρχο κ. Κώστα Βρατσάνο περιμένοντας μια δημόσια συγγνώμη εκ μέρους του, ένα καλό λόγο, μια αιτία που να δικαιολογεί την καταστρατήγηση του επίσημου πρωτοκόλλου αλλά αντιθέτως απρόσμενα εκείνος τον κατηγόρησε για λαϊκισμό όταν προτίμησε να μην σταθεί στο βάθρο αλλά στάθηκε όρθιος με τους κατοίκους του νησιού και σημείωσε ότι είναι η πρώτη φορά που ήρθε στο νησί από την εκλογή του.

Ο Δήμαρχος λοιπόν πολύ πιθανό να έκρινε σκόπιμο να τιμωρήσει τον κ. Μουτζούρη και τον θεσμό που εκπροσωπεί. Τον τοποθέτησε στην τελευταία γωνιά προσβάλλοντας τον ίδιον τον Περιφερειάρχη και τον θεσμό του και κατ’ επέκταση απαξιώνει το σύνολο των νησιωτών του Β. Αιγαίου.


Οι κάτοικοι και οι επισκέπτες πάντως διαπίστωσαν ιδίοις όμμασι από τη μία τις πολυτελείς λιμουζίνες που είχαν προηγουμένως αποβιβάσει στο νησί και τα ελικόπτερα από μερίδα των επισήμων και από την άλλη την απλότητα του Περιφερειάρχη που αφίχθη με το πλοίο της γραμμής , προκειμένου να βρεθεί κοντά στους Ψαριανούς έστω για πρώτη φορά ως Περιφερειάρχης σε δύο δύσκολα χρόνια με μεταναστευτικό και πανδημία. Όσο για τις μετακινήσεις του στο νησί κυκλοφορούσε με μηχανάκι και όχι με μαύρη λιμουζίνα.

Πηγή Chiosin.gr