Οι Melisses έρχονται σήμερα στην σκηνή του Κτήματος Οινοφόρος - Δεν απαιτείται πιστοποιητικό εμβολιασμού


H προγραμματισμένη συναυλία με τις Μέλισσες την Τετάρτη 21/7 θα πραγματοποιηθεί κανονικά στον εξωτερικό χώρο του "Κτήματος Οινοφόρος"  τηρουμένων των μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας κατά του covid-19 ( σύμφωνα με το  με αριθμό 3117/16-07-2021 ΦΕΚ)

Κατά την προσέλευση σας στο χώρο δεν απαιτείται κάποιο πιστοποιητικό εμβολιασμού η διενέργειας self/rapid test

Επιτρέπεται η φιλοξενία μόνο καθήμενων πελατών σε τραπέζια έως 10 ατόμων.

Τηλέφωνα κρατήσεων: 698 2775233

------


Το Κτήμα Οινοφόρος  υποδέχεται την Τετάρτη 21 Ιουλίου  το  Συγκρότημα “MELISSES” σε ένα μοναδικό live  που θα ξεχωρίσει το φετινό καλοκαίρι!!!

Οι Melisses ξανά στη Μυτιλήνη στο Κτήμα Οινοφόρος για να ταράξουν τα μουσικά δρώμενα της πόλης.

Οι ΜΕΛΙSSES έχοντας πραγματοποιήσει περισσότερα από 1000 live στα 11 χρόνια τους, αποδεικνύουν ότι το δυνατό τους χαρακτηριστικό παραμένει η επαφή τους με τον κόσμο. Το αγαπημένο συγκρότημα έρχεται στην Μυτιλήνη και παρουσιάζει ένα πρόγραμμα γεμάτο από τις επιτυχίες του αλλά και από μοναδικές διασκευές που όλοι έχουμε αγαπήσει.

Με 10 τραγούδια στο ΤΟP 10 του Airplay Chart, 5 singles στο Νο1 για περισσότερες από 60 εβδομάδες και πάνω από 280.000.000 views στο YouTube, το συγκρότημα έχει αποδείξει τόσο τη δυναμική του όσο και την αγάπη του κόσμου. 

Οι MELISSES έρχονται στη Μυτιλήνη την Τετάρτη 21 Ιουλίου, για να μας χαρίσουν ένα μοναδικό πρόγραμμα που αναμφίβολα θα κλέψει τις εντυπώσεις για άλλη μία φορά. Ώρα προσέλευση:23:00 μ.μ.

«Είναι πολύ σημαντικό για εμάς ότι θα μπορέσουμε να βρεθούμε ξανά με τους φίλους μας , κάτω από τις νέες συνθήκες που έχουν επιβληθεί σε όλους μας. Και παρόλο που η συναυλία θα είναι αποκλειστικά για καθήμενους, ένα είναι σίγουρο: το κέφι θα παραμένει αμείωτο, γιατί όλα μοιάζουν καλοκαίρι….»