Νίκος Ζιώγαλας & Βασίλης Καζούλης Live στην PLAZ Μυτιλήνης #14/07 @22:00


Χορηγός επικοινωνίας και υποστήριξης LesvosPost

Δύο από τους πιο αγαπημένους τραγουδοποιούς της γενιάς τους, από τα μπαράκια μέχρι τις μουσικές σκηνές, η ατμόσφαιρα που δημιουργούν στη σκηνή είναι γεμάτη αυθορμητισμό, αγάπη και ο ενθουσιασμός που εισπράττουν από τον κόσμο είναι για εκείνους πάντα ο τρόπος να "φορτίζουν τις μπαταρίες τους" και να συνεχίζουν...

Όλοι μας έχουμε τραγουδήσει την "Φανή " το "Σαν Σταρ του σινεμά" την "Βασιλικη" τα "Αεροπλάνα" την "Αμοργο" το "Πέρασε η μπορα" και πολλές ακόμα από τις γνωστές επιτυχίες τους που μένουν διαχρονικές στο μουσικο στερέωμα.

Μια μουσική παράσταση που όλοι θέλουμε να την ζήσουμε!!!!

Μαζί τους είναι οι On The Road, δύο εξαιρετικοί μουσικοί από την Θεσσαλονίκη, ο Δημήτρης Χατζηδημητρίου στα φωνητικά και το πιάνο και ο Παρασκευάς Θεοδωράκης στα φωνητικά και την κιθάρα, που με την δική τους δισκογραφία ενώνουν τραγούδια τους με τους δύο διαχρονικούς καλλιτέχνες!!!

Ολα αυτα την Τεταρτη 14 Ιουλίου στον ανανεωμένο χωρο της Plaz Tsamakia.

 

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ 12€

ΓΕΝΙΚΉ ΕΊΣΟΔΟΣ 15€

 

Χορηγός επικοινωνίας και υποστήριξης LesvosPost 

Διοργάνωση: Start From Zero Productions


More Info - Κρατήσεις:


PLAZ  COCKTAIL & SNACK BAR

Στην Ακτή Τσαμακια

Tηλ για κρατήσεις- πληροφορίες. 697-1561220

Μπείτε στην ομάδα μας στο FB «Καλοκαίρι στην Λέσβο 2021»: https://www.facebook.com/groups/summerlesvos

Η PLAZ COCKTAIL & SNACK BAR μια «όαση» διασκέδασης και χαλάρωσης στην Μυτιλήνη, που από το πρωί μέχρι το βράδυ, ενδείκνυται για μπάνιο, χαλάρωση σε αναπαυτικές ξαπλώστρες, καφέ και ποτό στο ξύλινο deck σε απόσταση αναπνοής από τη θάλασσα, με φοβερά πάρτι που κρατούν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. 

 

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ 12€

ΓΕΝΙΚΉ ΕΊΣΟΔΟΣ 15€