Μεγάλες επιτυχίες για την νεοσύστατη Ακαδημία Τένις της Λέσβου «Μάκαρα» στο Πρωτάθλημα junior της ΕΦΟΑ


Μεγάλες οι επιτυχίες για τον νεοσύστατη Ακαδημία Τένις Μάκαρα  που  εδρεύει στα γήπεδα τένις του κλειστού γυμναστηρίου στην Νεάπολη.

Ολοκληρώθηκε στις 15/07/21 το πανελλήνιο Πρωτάθλημα junior της ΕΦΟΑ για αγόρια και κορίτσια 10 ετών στις που διοργανώθηκαν στις εγκαταστάσεις Αντισφαίρισης Ραφήνας και στο  ΟΑΚΑ η κατηγορία U16 αγόρια κορίτσια.

 

Η Ακαδημία τένις Μάκαρα συμμετείχε με τους παρακάτω αθλητές :

 

Πατσέλλη Χαρίκλεια και Κουμπάρο Γεώργιο στην κατηγορία 10 ετών.

Στην κατηγορία των 16 ετών συμμετείχε και ο αθλητής Δεμερτζής Γεώργιος ο οποίος συμμετείχε στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα U16 που διεξήχθη στις εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ o οποίος άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στο τουρνουά. Στην κατηγορία των 10 ετών συμμετείχανε 200 αθλητές αγόρια κορίτσια

Στην κατηγορία των 10 ετών οι αθλητές μας πέρασαν την φάση των ομίλων από 3 νίκες και μετά ακολούθησαν οι αγώνες στο κυρίως ταμπλό.

Την μεγάλη έκπληξη έκανε η αθλήτρια μας Πατσέλλη Χαρίκλεια η οποία  έφτασε μέχρι τον γύρο των ημιτελικών διεκδικώντας ένα  μετάλλιο στον τελικό της διοργάνωσης. Επίσης είχαμε την πολύ καλή εμφάνιση του Γεώργιου Κουμπάρου ο οποίος με πολύ καλή εμφάνιση αγωνιστική άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στο τουρνουά. Στην πορεία μετά από κάποιους αγώνες αποκλείστηκε από το νούμερο ένα της διοργάνωσης ο οποίος κατέλαβε την πρώτη θέση.

Το Δ.Σ. του συλλόγου και οι προπονητές της Ακαδημίας Κουμπάρος Προκόπης & Κοντάρας Παναγιώτης συγχαίρουν όλα τα  παιδιά για την αγωνιστικότητα και το ήθος που έδειξαν στην πορεία του τουρνουά. Μια βδομάδα εμπειριών πολλών παιχνιδιών και σκληρής δουλειάς. Τώρα συνεχίζουμε με ακόμη πιο σκληρή δουλειά υπομονή επιμονή και αγάπη γι αυτό που κάνουμε για να ωθήσουμε το τένις ακόμη πιο ψηλά και να δώσουν κίνητρο στα παιδιά να ασχοληθούν με αυτό το καταπληκτικό άθλημα που μόνο θετικά μπορεί να τα προσφέρει.

           Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Όμιλο Αντισφαίρισης Βάρης τον Όμιλο Αντισφαίρισης ΑΤΛΑΣ για την συνεργασία που είχαμε και θα έχουμε στο μέλλον με διοργάνωση tennis camp και όλο το προπονητικό team των ακαδημιών για τα φιλικά παιχνίδια που δόθηκαν πριν την διεξαγωγή του πρωταθλήματος τα οποία βοήθησαν τα παιδιά να φέρουν τα αποτελέσματα που έφεραν.

      Στόχος μας είναι να προβληθεί το άθλημα που αυτή την χρονική στιγμή είναι το δημοφιλέστερο άθλημα με τις επιτυχίες σε παγκόσμιο επίπεδο των Ελλήνων πρωταθλητών Στέφανου Τσιτσιπά & Μαρίας Σάκαρη.

      Στα πλαίσια της προβολής του αθλήματος o σύλλογος μας την Παρασκευή 02/07/2021, διοργάνωσε εσωτερικό τουρνουά μίνι τέννις «πορτοκαλί μπάλα» (παιδιά ηλικίας 6-10 ετών) με πολύ μεγάλη επιτυχία.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν περίπου 50-60 μικροί αθλητές του συλλόγου μας, και με το πέρας των μίνι αγώνων βραβεύτηκαν. Ακολούθησε ένας μικρός αγώνας επίδειξης από 2 μικρούς αθλητές μας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, o Αντιπεριφερειάρχης Μεταναστευτικής κρίσης και Αθλητισμού, κος Κουρσουμπάς Δημήτριος και ο Αντιδήμαρχος Δόμησης, κος Δαγκλής Ευστράτιος, οι οποίοι στην ομιλία τους δεσμεύτηκαν να ξεκινήσουν άμεσα τις διαδικασίες, και να φροντίσουν, ώστε σε σύντομο χρονικό διάστημα οι τάπητες των γηπέδων να επισκευαστούν ορθώς και καταλλήλως για την ασφάλεια των αθλητών.