ΒΙΝΤΕΟ: Πρέσβειρα προβολής της Λέσβου με πρόταση Μουτζούρη η Μιμή Ντενιση


Στους ρυθμούς της ταινίας «Σμύρνη μου Αγαπημένη» κινείται εδώ και ένα μήνα περίπου η Λέσβος με σπουδαίους ηθοποιούς και δεκάδες τεχνικούς και ανθρώπους του σινεμά να βρίσκονται στο νησί και να δίνουν μια άλλη νότα.

Σε αυτή την παραγωγή των εκατομμυρίων (πάνω από 5εκ) η Λέσβος θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο και αυτό χάρις την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου η οποία χρηματοδοτεί με ένα ποσό γύρω στις 60 χιλιάδες ευρώ την προσπάθεια αυτή δίνοντας την δυνατότητα στους Λέσβιους και στους Χιώτες να ζήσουν από κοντά την μαγεία της δημιουργίας μιας ιστορικής ταινίας που μας γυρίζει πολλά χρόνια πίσω και μας φέρνει άσχημες μνήμες.

Την Παρασκευή η Περιφέρεια Β. Αιγαίου σε συνεργασία με την παραγωγή (Tanweer) της ταινίας παραχώρησαν συνεντεύξεις από τους πρωταγωνιστές σε τοπικά ΜΜΕ οπού μάλιστα παρακολούθησαν από κοντά και μέρος των γυρισμάτων στο γραφικό χωριό της Αγιασου.

Μιλώντας στο LesvosPost για την προσπάθεια αυτή ο περιφερειάρχης Β. Αιγαίου Κώστας Μουτζούρης αφού εξέφρασε την ικανοποίησή του για την προβολή των νησιών μέσω της ταινίας ζήτησε από την Μιμή Ντενιση να γίνει πρέσβειρα προβολής των νησιών μας μέσω της τέχνης κάτι που η ίδια αποδείχτηκε με μεγάλη χαρά.

Δείτε στο βίντεο του LesvosPost την πρόταση του κ Μουτζούρη και την αποδοχή από την Μιμή Ντενιση