Αγοράζει καθαριστικά για τα σχολεία από το συνεταιριστικό παντοπωλείο Μεσοτοπου ο Δήμος Δυτικής Λέσβου


Με πρωτοβουλία του Προέδρου της Νίκου Περιβολάρη και επάνω στη βάση της δέσμευσης του Δημάρχου Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχη Βέρρου για την ουσιαστική στήριξη της προσπάθειας ανασυγκρότησης του Συνεταιρισμού Μεσοτόπου, η Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης αποφάσισε να προμηθευτεί όλα τα απαραίτητα προϊόντα καθαρισμού για τα 49 σχολεία ευθύνης της, από την πληγείσα επιχείρηση.

Υπενθυμίζεται ότι ο δραστήριος και πρότυπος Αγροτικός Συνεταιρισμός του Μεσοτόπου υπέστη μεγάλες ζημιές στις εγκαταστάσεις του από πυρκαγιά την περασμένη εβδομάδα και έκτοτε τυγχάνει μίας συγκινητικής υποστήριξης από φορείς και μεμονωμένους πολίτες, προκειμένου να πατήσει ξανά στα πόδια του. 

 

Ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Νίκος Περιβολάρης δήλωσε σχετικά:

«Όπως είχε προαναγγείλει και ο Δήμαρχος μας, ο Δήμος προβαίνει σε μία από τις πρώτες πολιτικές ουσιαστικές στήριξης του Αγροτικού Συνεταιρισμού Μεσοτόπου μέσω της Απόφασης αυτής της Σχολικής μας Επιτροπής. Είναι μία Απόφαση που εντάσσεται στο πλαίσιο της αλληλεγγύης που επιδεικνύουν οι Λέσβιοι από την περασμένη εβδομάδα για να επανέλθει ο Συνεταιρισμός στην κανονικότητα».