Στο Κέντρο Φυσικής & Ιατρικής Αποκατάστασης στα Δάφια Καλλονής ο ΜουτζούρηςΤο Κέντρο Φυσικής & Ιατρικής Αποκατάστασης (ΚΕ.Φ.Ι.ΑΠ)  στα Δάφια Καλλονής, επισκέφτηκε στις 22.07.2021 ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης, συνοδευόμενος από τον Εκτελεστικό Γραμματέα Απόστολο Αλατζά και τον ειδικό σύμβουλο Μιχάλη Ταμβακέλλη.

Ο Περιφερειάρχης ξεναγήθηκε στο χώρο από τον Επιστημονικά Υπεύθυνο του Κέντρου Λάμπρο Σταθάκη, συνομίλησε με το προσωπικό και ενημερώθηκε για τα προβλήματα και τις ελλείψεις, ενώ έμεινε εντυπωσιασμένος από τις εγκαταστάσεις και το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών.  

Κατά την διάρκεια της επίσκεψης ο Περιφερειάρχης επικοινώνησε με τον Διοικητή του Νοσοκομείου Γιώργο Καμπούρη και συζήτησαν τους τρόπους που μπορεί η Περιφέρεια να στηρίξει έμπρακτα το Κέντρο, το οποίο από το 2011 έχει ενταχθεί στο Βοστάνειο.   

 

Αμέσως μετά ο κ. Μουτζούρης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Έμεινα εντυπωσιασμένος και από τις εγκαταστάσεις αλλά και  από τις  υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που παρέχονται στους ασθενείς. Πρόκειται για ένα Κέντρο που επιτελεί σπουδαίο κοινωνικό έργο και δεν έχει την ανάλογη αναγνώριση. Συζητήσαμε  με τον κ. Σταθάκη και το προσωπικό το οποίο είναι άρτια επιστημονικά καταρτισμένο για τα προβλήματα  και ήδη προσπαθούμε σε συνεργασία με τον Διοικητή του Νοσοκομείου στο οποίο υπάγεται να δώσουμε λύσεις»