Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρώτο σχολικό έτος λειτουργίας του Κοινωνικού Φροντιστηρίου του Δήμου Δυτικής Λέσβου


Με την ολοκλήρωση του πρώτου σχολικού έτους λειτουργίας του Κοινωνικού Φροντιστηρίου του Δήμου Δυτικής Λέσβου και μάλιστα σε μία ιδιαίτερη χρονιά που η πανδημία επέβαλε πρωτοφανείς συνθήκες, η δημοτική αρχή θέλησε να τιμήσει τους εθελοντές καθηγητές και δασκάλους που συνέβαλαν καθοριστικά στην επιτυχία του εγχειρήματος. Οι οποίοι καθηγητές και δάσκαλοι υποστήριξαν αφιλοκερδώς σε ώρες εκτός σχολικού ωραρίου, δεκάδες μαθητές της Δυτικής Λέσβου με την ενισχυτική διδασκαλία τους.

Σε μία συμβολική εκδήλωση, ο Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχης Βέρρος, η Αντιδήμαρχος αρμόδια και για θέματα Παιδείας Ζαχαρώ Ιωακείμ και ο Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Νίκος Περιβολάρης, προσκάλεσαν όλους τους εθελοντές καθηγητές αλλά και τους συντελεστές του Κοινωνικού Φροντιστηρίου του Δήμου Δυτικής Λέσβου για να τους ευχαριστήσουν για την προσφορά τους, ανανεώνοντας το ραντεβού τους για τη νέα σχολική χρονιά. Στην εκδήλωση το παρόν έδωσαν και μαθητές του Φροντιστηρίου.

«Σε δύσκολους καιρούς, προσπαθούμε να δίνουμε μικρές και μεγάλες λύσεις ακόμα και σε ζητήματα που δεν άπτονται ακριβώς των αρμοδιοτήτων μας. Η τιμητική βράβευση των καθηγητών που συμμετείχαν στο εγχείρημά μας να λειτουργήσουμε ένα Κοινωνικό Φροντιστήριο στο νεοσύστατο δήμο μας, ήταν το ελάχιστο που οφείλαμε να κάνουμε σε αυτούς τους ανθρώπους», δήλωσε ο Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχης Βέρρος.

Οι καθηγητές και δάσκαλοι που εργάστηκαν αφιλοκερδώς στο Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου και αξίζει και με το παραπάνω η αναφορά του ονόματός τους είναι οι εξής:

 

Ζαφειρίου Ευστράτιος

Χατζόγλου Αργυρώ

Χαλκιώτη Αναστασία

Αγαδέλλη Παναγίτσα

Βεμβέτσου Νικολέτα

Αβαγιανός Αλέξανδρος

Κοτζαμάνης Γρηγόρης