Σε ανοδική πορεία το Βόλεϊ στην Λέσβο

Ανακοίνωση από την Τοπική Επιτροπή Πετοσφαίρισης Λέσβου

Η Τοπική Επιτροπή Πετοσφαίρισης Λέσβου συγχαίρει την Ευρυδίκη Ελευθεριάδου και τον Δημήτρη Ασλάνογλου για την προεπιλογή τους στην Εθνική ομάδα Παμπαίδων. Επίσης συγχαίρει την ομάδα Παμπαίδων της Α.Σ Άθλησις για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Αιγαίου και την πρόκριση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Το ΔΣ της Άθλησης, έχει τη χαρά να συγχαρεί την Ευρυδίκη Ελευθεριάδου για την κλήση της στην προετοιμασία της προ - Εθνικής ομάδας Παγκορασίδων Volley και να λάβει μέρος στην τελική επιλογή των αθλητριών που θα λάβει χώρα στο Μουζάκι Καρδίτσας από 11 Ιουλίου έως 31 Ιουλίου. 

Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενη για την εξέλιξη της Ευρυδίκης και είμαστε πεπεισμένοι ότι θα πετύχει τους στόχους που έχει θέσει, για μια θέση στην Εθνική ομάδα, γεγονός που το αξίζει με το παραπάνω, σαν αθλήτρια αλλά και σαν ήθος, χαρακτήρα. Ευρυδίκη μας, η Άθληση θα ναι πάντα δίπλα σου. Πολλά συγχαρητήρια, στο προπονητή της Σάββα Περτσελή, για την εξέλιξη, τη μεθοδικότητα, τη πολύ δουλεία και τη συνολική εικόνα της Ευρυδίκης, με αποτέλεσμα να είναι μέσα στα 30 καλύτερα κορίτσια, από όλη την Ελλάδα στην ηλικία της.