Χ.Νικολόπουλος ,Π.Παπαδοπούλου, Σ.Διονυσίου, Α. Στρατηγού έρχονται στην σκηνή του Κτήματος Οινοφόρου


Χορηγός επικοινωνίας είναι το LesvosPost….

 

Το Κτήμα Οινοφόρος  υποδέχεται το Σάββατο 31  Ιουλίου τον Χρήστο Νικολόπουλο, την Πίτσα Παπαδοπούλου και τον  Στέλιο Διονυσίου. Μαζί τους η Ασπασία Στρατηγού                       

Μουσική επιμέλεια – Νίκος Στρατηγός

Ο μεγαλύτερος Έλληνας λαϊκός συνθέτης και δεξιοτέχνης του μπουζουκιού Χρήστος Νικολόπουλος, η αυθεντική ερμηνεύτρια Πίτσα Παπαδοπούλου, ο εξαιρετικός Στέλιος Διονυσίου και μία από τις σπουδαιότερες φωνές της νέας γενιάς η Ασπασία Στρατηγού, έρχονται στην Μυτιλήνη, για μία μοναδική λαϊκή βραδιά που δεν πρέπει να χάσετε.

Καλό λαϊκό τραγούδι, δυνατό ρεπερτόριο, ποιότητα , αλλά και σχέση αγάπης και   σεβασμού με το κοινό, είναι το μυστικό της επιτυχίας της εξαιρετικής αυτής  μουσικής  συντροφιάς.

 
Ο Χρήστος Νικολόπουλος, o λαϊκός μας συνθέτης έχει αμέτρητα τραγούδια στο ενεργητικό του και μια αξιοζήλευτη πορεία γεμάτη επιτυχίες.

Η Πίτσα Παπαδοπούλου, η κυρία του λαϊκού πενταγράμμου με ιστορία και προσφορά δεκαετιών στο μουσικό μας τοπίο, με αμέτρητα τραγούδια, αληθινό πλούτο για την μουσική μας σκηνή.

Ο Στέλιος Διονυσίου, προικισμένος με γνήσια λαϊκή φωνή που κουβαλάει ιστορία... θεωρείται ένας από τους πιο αγαπητούς λαϊκούς τραγουδιστές.

Η Ασπασία Στρατηγού, μια εξαιρετική ερμηνεύτρια η οποία μπορεί να υποστηρίξει πολλά είδη τραγουδιού με την ίδια συνέπεια και δύναμη.

Τη μουσική επιμέλεια του προγράμματος το οποίο συνοδεύει μια ορχήστρα με άριστους μουσικούς, έχει αναλάβει ο Νίκος Στρατηγός.

Ραντεβού στο Κτήμα Οινοφόρος το Σάββατο 31 Ιουλίου στις 11:00 το βράδυ.

Σας περιμένουμε όλους!!!