Στην τεχνική ηγεσία του Αιολικού ο Μανώλης Παπαματθαιάκης


H διοίκηση του ΑΕΠΣ Αιολικός είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή Μανώλη Παπαματθαιάκη.

 

Γεννημένος στο Ηράκλειο Κρήτης (9/4/1972) ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα στον ΟΦ Ιεράπετρας (2006-2008) και ακολούθως εργάστηκε σε Ολυμπιακό Χερσονήσου (2008-2010), Ερμή Ζωνιανών (2014 και 2016), ΠΑΟ Κρουσώνα (2014-15). Ενδιάμεσα, διετέλεσε βοηθός προπονητή στην Ξάνθη (2013-14) στη Super League.  

Τη σεζόν 2016-17 έκατσε στον πάγκο του Πανθηραϊκού και επέστρεψε στην Κρήτη την περίοδο 2017-18 για τον Ηρόδοτο.

To πρωτάθλημα 2018-19 τον βρήκε στην Football League με την ΑΕ Καραϊσκάκης, ακολούθως δούλεψε στον Γιούχτα (2019), ενώ πέρυσι κοουτσάρισε ξανά στη Football League με τον ΟΦ Ιεράπετρας.

Κόουτς, σου ευχόμαστε μόνο επιτυχίες!

Καλώς ήρθες στη μεγάλη οικογένεια του Αιολικού.

Για τον ΑΕΠΣ Αιολικός

 

Τις πρώτες του δηλώσεις έκανε ο προπονητής του Αιολικού Μανώλης Παπαματθαιάκης στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου μας, Aiolikos.gr:

«Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη. Η επιθυμία τόσο του προέδρου, όσο και της διοίκησης, να βρεθεί ο Αιολικός στις επαγγελματικές κατηγορίες, αλλά και όλος ο επαγγελματισμός που διακατέχει τον σύλλογο, συμβαδίζουν με τα δικά μου θέλω και αισθάνομαι πολύ χαρούμενος που θα βρεθώ σε μια τόσο μεγάλη ομάδα, με κόσμο, ιστορία και δίψα για διάκριση.

Η άνοδος είναι μονόδρομος. Ο πήχης μπαίνει από πολύ νωρίς ψηλά. Η 2η θέση θα είναι αποτυχία.

Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι οι ποδοσφαιριστές, οι συνεργάτες μου κι εγώ, η διοίκηση θα είναι όλοι επαγγελματίες στο μέγιστο βαθμό. Θα αντέχουν τον πρωταθλητισμό και την πίεση για να οδηγήσουμε όλοι μαζί τον Αιολικό εκεί που του αρμόζει και επιτάσσει η ιστορία του. 

Κανείς δεν μπορεί να πετύχει μόνος του. Από την πρώτη μέρα προπονητές, ποδοσφαιριστές, διοίκηση και κόσμος πρέπει να είμαστε ένα για το μεγάλο στόχο.»