Συνδιοργανωτής σε οκτώ Φεστιβάλ στα νησιά του Βορείου Αιγαίου η Περιφέρεια


H Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου- Αντιπεριφέρεια Πολιτισμού συνεχίζοντας τις δράσεις στήριξης του Πολιτισμού των νησιών του Βορείου Αιγαίου γίνεται συνδιοργανωτής σε οκτώ Φεστιβάλ των νησιών, σε μια προσπάθεια στήριξης των τοπικών πολιτιστικών φορέων των νησιών προκειμένου να μην σταματήσει η “παραγωγή” του πολύτιμου διαχρονικού προϊόντος των Νησιών μας: του Πολιτισμού!

Σε μια εποχή που κατακλύζεται από εικόνες βαρβαρότητας και μελαγχολίας εμείς μαζί με τους φορείς των νησιών μας κάνουμε μια προσπάθεια να δημιουργήσουμε μια αχτίδα φωτός, μια γεύση χαράς, ίσως και μια μικρή πράξη αντίστασης σε όσους έχουν κατά νου να μετατρέψουν τα νησιά μας σε τόπους φυλακών απελπισμένων ανθρώπων…

Συνδιοργανώνουμε, στηρίζουμε και χρηματοδοτούμε στο μέτρο των δυνατοτήτων μας καθιερωμένα και αναγνωρισμένα Φεστιβάλ των νησιών μας γιατί πιστεύουμε ακράδαντα στις συνεργασίες και στην δύναμη των πολλών προκειμένου να δείξουμε παντού ότι τα νησιά μας ήταν, είναι και θα είναι διαχρονικός τόπος δημιουργίας Πολιτισμού!


Πιο συγκεκριμένα

Στην Λέσβο συνδιοργανώνουμε το Διεθνές Φεστιβάλ Μολύβου, το Φεστιβάλ Υδατογέφυρας Μόριας Λέσβου και το Διεθνές Φεστιβάλ Κιθάρας «ΑΡΙΩΝ».
Στην Χίο συνδιοργανώνουμε το 5ο Φεστιβάλ Μούσα Ελληνική και το Μουσικό Φεστιβάλ Χίου.
Στην Σάμο το Φεστιβάλ Ηραία-Πυθαγόρεια 2021.
Στην Λήμνο το Φεστιβάλ Μουσικής Κουρνός και το Φεστιβάλ Τέχνης Βορείου Αιγαίου.

Το καλοκαίρι μόλις άρχισε και εάν φροντίσουμε όλοι να εμβολιαστούμε προκειμένου να εξορίσουμε τον κορονοιό μακριά από εμάς, υποσχόμαστε ως Περιφερειακή Αρχή να προσφέρουμε κι άλλες δωρεάν ανάσες Τέχνης…. γιατί η ζωή είναι ωραία στα νησιά μας!!