Εξαιρετική εμφάνιση για την αγωνιστική ομάδα κωπηλασίας του Ν.Ο. Μυτιλήνης στους 87ους Πανελλήνιους Αγώνες Κωπηλασίας


Απολογισμός της πορείας του ΝΟΜ στους 87ους Πανελλήνιους Αγώνες Κωπηλασίας

 

Μια πραγματική εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε η αγωνιστική ομάδα κωπηλασίας του Ν.Ο. Μυτιλήνης με προπονητή τον Αριστείδη Βογιατζή.

Απολογισμός των Αγώνων

 

Ο Ναυτικός Όμιλος Μυτιλήνης κατάφερε να συγκεντρώσει 5 μετάλλια, 3 στην κατηγορία των παίδων και κορασίδων και 2 στην κατηγορία εφήβων και νεανίδων. Αναλυτικά οι επιδόσεις των αθλητών της αγωνιστικής μας ομάδας αλφαβητικά:

Καραγιάννη Έφη: 2η θέση στο διπλό σκιφ Κορασίδων.

 

Καραγίαννης Στρατής: 3η θέση στη τετράκωπο με πηδαλιούχο Παίδων, 3η θέση δίκωπο με πηδαλιούχο Εφήβων και 4η θέση δίκωπο με πηδαλιούχο Ανδρών.

Καρέτας Στρατής: 3η θέση στο διπλό σκιφ Παίδων.

 

Κοντού Μιλένα: 3η θέση στο σκιφ Νεανίδων και 6η θέση στο σκιφ Κορασίδων.

Κουρασαντζής Στρατής: 3η θέση στο διπλό σκιφ Παίδων.

 

Λάσκαρης Βασίλης: 3η θέση στη τετράκωπο με πηδαλιούχο Παίδων.

Λάσκαρης Χρήστος: 3η θέση στην δίκωπο με πηδαλιούχο, 6η θέση στο τετραπλό σκιφ Εφήβων και 4η θέση στην δίκωπο με πηδαλιούχο Ανδρών.

Μανώλης Αχιλλέας: 3η θέση στη τετράκωπο με πηδαλιούχο Παίδων.

Μανώλη Μαρία: Πραγματοποίησε μια πραγματικά αξιοπρεπή εμφάνιση κατακτώντας την 5η θέση στο προκριματικό του σκιφ κορασίδων και την 4η στον επαναλληπτικό.

Σχίζας Δημήτρης: 3η θέση στη τετράκωπο με πηδαλιούχο Παίδων.

Τεντολούρη Μυρσίνη: 2η θέση στο διπλό σκιφ Κορασίδων.

Τεντολούρης Παναγιώτης: 3η θέση στην δίκωπο με πηδαλιούχο και 6η θέση στο τετραπλό σκιφ Εφήβων και 4η θέση στην δίκωπο με πηδαλιούχο Ανδρών .

Φωτίου Μάριος: 3η θέση στη τετράκωπο με πηδαλιούχο Παίδων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ένα από τα «φυντάνια» μας στην κατηγορία Ανάπτυξης, ο Αξαρλής Παναγιώτης επιλέχτηκε από τους προπονητές της Εθνικής μεταξύ άλλων από όλη την Ελλάδα με σκοπό να «μαζέψει» πολύτιμες εμπειρίες κατά την διάρκεια των Πανελλήνιων Αγώνων. 

 

Μεγάλη Χορηγία για τον ΝΟΜ!

 

Τρεις ημέρες πριν την  έναρξη των αγώνων, μια μεγάλη έκπληξη περίμενε του αθλητές της αποστολής μας μας! Μια ολοκαίνουρια αγωνιστική βάρκα (διπλού σκιφ/ δικώπου), της πολύ γνωστής για τους αθλητές κωπηλασίας, μάρκας Phillipe boats. Η χαρά ήταν απερίγραπτη και η ψυχολογική ώθηση τεράστια! Το απίστευτο αυτό δώρο που σύμφωνα με τον προπονητή μας αποτέλεσε κλειδί για την επιτυχίας μας, ήρθε από το Catering ELAITIS. Εκπροσωπώντας  τη εταιρία,  οι ιδιοκτήτες Άκης Καραχάλιας Πρωταθλητής και Βαλκανιονίκης με τα χρώματα του ΝΟΜ αλλά και ο Μανώλης Τζανέτος ο οποίος εδώ και χρόνια βρίσκεται κοντά στις προσπάθειες των αθλητών και των συλλόγων του τόπου μας αποφάσισαν να κάνουν αυτή την γενναία προσφορά στον ιστορικό μας όμιλο και σύσσωμη η κωπηλατική οικογένεια του ΝΟΜ τους ευχαριστεί θερμά για αυτό. Αποτελεί ίσως την μεγαλύτερη χορηγία που έχει δεχτεί ποτέ ο όμιλος από ιδιώτη. Η υπόσχεσή μας είναι να φέρει αυτή η βάρκα μετάλλια και να την χαρούν όσο πιο πολλοί αθλητές γίνεται.

 

Ευχαριστίες

 

Πίσω από επιτυχίες και προσπάθειες υπάρχουν πάντα άνθρωποι που η παρουσία τους είναι καταλυτική και η προσφορά τους πολύτιμη! Ο Βασίλης Μαιστρέλλης και ο Κώστας Κωνσταντάρας, Πρωταθλητές και λάτρεις του αθλήματος στηρίζουν με όποιο τρόπο μπορούν τις προσπάθειες του Ομίλου μας, πλαισιώνοντας το τεχνικό – προπονητικό μας team δίνοντας πολύτιμη βοήθεια στον προπονητή μας Αριστείδη Βογιατζή και τους ευχαριστούμε πολύ για αυτό.

 

Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ από το συμβούλιο του ΝΟΜ στην εταιρία blue star, στον Νίκο Μαυραγάνη και στον Αντώνη Γκιγκιλίνη για την εμπρακτη στήριξη των προσπαθειών μας.

 

Με εκτίμηση

Για ΔΣ του ΝΟΜ

Τασος Μπαλής