6 συλλήψεις οδηγών το ΠΣΚ στην Λέσβο


Συνελήφθησαν έξι (6) άτομα στη Λέσβο, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας

Συνελήφθησαν, το προηγούμενο τριήμερο στη Λέσβο, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Μυτιλήνης, της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ) του Αστυνομικού Τμήματος Μυτιλήνης και του Αστυνομικού Τμήματος Πλωμαρίου, έξι (6) άτομα, που κατηγορούνται, κατά περίπτωση, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, καθώς και για το αδίκημα της επικίνδυνης οδήγησης.

 

Ειδικότερα, στο πλαίσιο αστυνομικών ελέγχων:

Την (04-07-2021) στο 10ο χλμ. της Ε.Ο. Μυτιλήνης - Κρατήγου, αλλοδαπός εντοπίστηκε να οδηγεί δίκυκλο μοτοποδήλατο χωρίς να είναι σε θέση να το πράξει με ασφάλεια, καθώς όπως διαπιστώθηκε βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ και στερούταν άδειας ικανότητας οδήγησης για το συγκεκριμένο όχημα.

Την (04-07-2021) στη Μυτιλήνη, ημεδαπός, διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε, δίκυκλη μοτοσικλέτα, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης για το συγκεκριμένο όχημα.

Την (04-07-2021) στη Μυτιλήνη, ημεδαπός, διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε, δίκυκλο μοτοποδήλατο, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης για το συγκεκριμένο όχημα.

Την (04-07-2021) στo 3ο χλμ. της Ε.Ο. Πλωμαρίου - Μυτιλήνης, ανήλικος ημεδαπός, διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε, δίκυκλη μοτοσικλέτα, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης για το συγκεκριμένο όχημα.

Την (03-07-2021) στο 4ο χλμ. της Ε.Ο. Μυτιλήνης - Καλλονής, ημεδαπός ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα υλικών ζημιών, οδηγώντας Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, βρισκόμενος όπως διαπιστώθηκε υπό την επήρεια αλκοόλ.

Την 02-07-2021 στο 2ο χλμ. της Ε.Ο. Μυτιλήνης - Θερμής, ημεδαπή, διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε δίκυκλη μοτοσικλέτα, στερούμενη άδειας ικανότητας οδήγησης για το συγκεκριμένο όχημα.

Προανάκριση διενεργείται από τις αρμόδιες Αστυνομικές Αρχές.