Ακόμα 6 νέα έργα του Δήμου Δυτικής Λέσβου στο τροποποιημένο ΠΔΕ της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου


Με την Απόφαση έγκρισης του τροποποιημένου ΠΔΕ της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, ο Δήμος Δυτικής Λέσβου είναι σε ευχάριστη θέση να ανακοινώνει την ένταξη έξι νέων προτάσεών του στο πρόγραμμα, επιτυγχάνοντας το 100% της απορρόφησης.

Η εξέλιξη αυτή αποτελεί προϊόν της αγαστής συνεργασίας του Δημάρχου Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχη Βέρρου με τον Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου Κώστα Μουτζούρη και την αρμόδιο για θέματα προγραμμάτων Αντιπεριφερειάρχη Παναγιώτη Χριστόφα. Και αποκτά ακόμα μεγαλύτερη σημασία από τη στιγμή που στο τροποποιημένο ΠΔΕ της Περιφέρειας, ενυπάρχουν 19 (13+6) έργα που αφορούν στη Δυτική Λέσβο σε σύνολο των 26 του τροποποιημένου Πίνακα.

 

«Η ανακοίνωση της του τροποποιημένου ΠΔΕ της Περιφέρειας, αποτελεί επιβράβευση του Δήμου μας αφού η απορρόφηση έφτασε στο 100% και έτσι χρησιμοποιώντας τα προϊόντα εκπτώσεων εντάξαμε άλλα 6 έργα. Είναι πολύ σημαντικό για το νεοσύστατο δήμο μας που 19 στα 26 έργα του ΠΔΕ προορίζονται για τις δημοτικές του ενότητες και εδώ οφείλω να ευχαριστήσω θερμά τόσο τον Περιφερειάρχη κ. Μουτζούρη όσο και τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Χριστόφα που συνέβαλαν στο να προχωρήσουν έργα ζωτικής σημασίας για την περιφέρεια της Λέσβου», δήλωσε ο Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχης Βέρρος για την εξέλιξη αυτή.