4 τραυματίες σε τρία τροχαία σε Γέρα και Μυτιλήνη


Τρία τροχαία ατυχήματα την Παρασκευή και το Σάββατο στη Λέσβο

Τον τραυματισμό τεσσάρων ατόμων είχαν ως αποτέλεσμα τρία τροχαία ατυχήματα που σημειώθηκαν στο οδικό δίκτυο της Λέσβου το διήμερο Παρασκευή – Σάββατο 9 και 10 Ιουλίου.

 

Αναλυτικά

 

Από το Τμήμα Τροχαίας Μυτιλήνης διενεργείται προανάκριση για τροχαίο ατύχημα που έλαβε χώρα την (10-07-2021) σε δημοτική οδό στη Μυτιλήνη.

Ειδικότερα και σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, στο συγκεκριμένο περιστατικό ενεπλάκησαν, Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε ημεδαπός και αλλοδαπός που κινούταν πεζός.

Κατά τον χρόνο του συμβάντος τραυματίστηκε ο προαναφερόμενος πεζός.

Τα αίτια και οι συνθήκες του ατυχήματος διερευνώνται.

 

Από το Αστυνομικό Τμήμα Γέρας διενεργείται προανάκριση για τροχαίο ατύχημα που έλαβε χώρα την (10-07-2021) στην ευρύτερη περιοχή της Γέρας στη Λέσβο.

Ειδικότερα, τρίκυκλο αμαξίδιο στο οποίο επέβαινε ημεδαπή, εκτράπηκε της πορείας του και ανατράπηκε στο οδόστρωμα με αποτέλεσμα τον τραυματισμό της επιβαίνουσας.

Τα αίτια και οι συνθήκες του ατυχήματος διερευνώνται.

 

Από το Τμήμα Τροχαίας Μυτιλήνης διενεργείται προανάκριση για τροχαίο ατύχημα που έλαβε χώρα την 09-07-2021 σε δημοτική οδό στη Μυτιλήνη.

Ειδικότερα και σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, δίκυκλη μοτοσικλέτα οδηγούμενη από ημεδαπό, συγκρούστηκε με δίκυκλη μοτοσικλέτα που οδηγούσε έτερος ημεδαπός με αποτέλεσμα τον τραυματισμό των προαναφερόμενων δικυκλιστών.

Τα αίτια και οι συνθήκες του ατυχήματος διερευνώνται.