Τρία τροχαία με 4 τραυματίες σε Πολιχνιτο και Μυτιλήνη


Τροχαία ατυχήματα

 

Από τον Αστυνομικό Σταθμό Πολιχνίτου διενεργείται προανάκριση για τροχαίο ατύχημα που έλαβε χώρα την (20-07-2021) σε οδικό δίκτυο, στην ευρύτερη περιοχή της Βρίσας στη Λέσβο.

Ειδικότερα και σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο οδηγούμενο από ημεδαπό, εκτράπηκε της πορείας του και προσέκρουσε σε δέντρο, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του οδηγού.

Τα αίτια και οι συνθήκες του ατυχήματος διερευνώνται.


Από το Τμήμα Τροχαίας Μυτιλήνης διενεργείται προανάκριση για τροχαίο ατύχημα που έλαβε χώρα την (19-07-2021) σε οδικό δίκτυο, στην ευρύτερη περιοχή της Μυτιλήνης.

Ειδικότερα και σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, δίκυκλη μοτοσικλέτα οδηγούμενη από ανήλικο ημεδαπό, συγκρούστηκε με δίκυκλο μοτοποδήλατο που οδηγούσε αλλοδαπή, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό αμφότερων των δικυκλιστών.

Τα αίτια και οι συνθήκες του ατυχήματος διερευνώνται.


Από το Τμήμα Τροχαίας Μυτιλήνης διενεργείται προανάκριση για τροχαίο ατύχημα που έλαβε χώρα την (19-07-2021) σε δημοτική οδό στη Μυτιλήνη.

Ειδικότερα και σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, δίκυκλη μοτοσικλέτα οδηγούμενη από ημεδαπό, συγκρούστηκε με ποδήλατο που οδηγούσε αλλοδαπός.

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης, ήταν ο τραυματισμός του ποδηλάτη, καθώς και ημεδαπής που επέβαινε στη δίκυκλη μοτοσικλέτα.

Τα αίτια και οι συνθήκες του ατυχήματος διερευνώνται.