4 συλλήψεις οδηγών σε Μυτιλήνη, Καλλονή και Θερμή


Συνελήφθησαν τέσσερα (4) άτομα στη Λέσβο, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας

Συνελήφθησαν, το τελευταίο διήμερο στη Λέσβο, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Μυτιλήνης και του Αστυνομικού Τμήματος Καλλονής, τέσσερα (4) άτομα, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

 

Ειδικότερα, στο πλαίσιο αστυνομικών ελέγχων:

Την (01-07-2021) στη Μυτιλήνη, ημεδαπός, διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης, καθόσον του είχε αφαιρεθεί σε προγενέστερο χρόνο από αστυνομική Αρχή, για έτερη παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Την (30-06-2021) στη Μυτιλήνη, ημεδαπός, διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης για το συγκεκριμένο όχημα.

Την (30-06-2021) στην ευρύτερη περιοχή της Θερμής, ημεδαπός, διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης, καθόσον του είχε αφαιρεθεί σε προγενέστερο χρόνο από αστυνομική Αρχή, για έτερη παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Την (30-06-2021) στην Καλλονή, αλλοδαπός, διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε δίκυκλη μοτοσικλέτα, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης για το συγκεκριμένο όχημα.

Προανάκριση διενεργείται από τις αρμόδιες Αστυνομικές Αρχές.