Στην τελική ευθεία για το 30ο Αντιιμπεριαλιστικό Διήμερο της ΚΝΕ- Με σκηνές... UNICEF η κατασκήνωση στα Τσαμάκια (Pics)



Στην τελική ευθεία για το 30ο Αντιιμπεριαλιστικό Διήμερο της ΚΝΕ έχουν μπει μέλη, φίλοι, οπαδοί, του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στο νησί αναμένοντας με ενθουσιασμό τους χιλιάδες συμμετέχοντες. Με σεβασμό στο χώρο και λαμβάνοντας όλα τα μέτρα προστασίας, προετοιμάζεται το άλσος στα Τσαμάκια, για να φιλοξενήσει κατασκηνωτές από κάθε πλευρά της Ελλάδας και της Τουρκίας.

Παράλληλα στο κόκκινο είναι το ανοιχτό κάλεσμα με περιοδείες, αφισοκολλήσεις και πανό, στη Μυτιλήνη αλλά και στα χωριά, για να συζητηθεί το μήνυμα του Διημέρου με κάθε νέο και νέα, με όλο το λαό της Λέσβου, καθώς «Σε Ελλάδα και Τουρκία ίδιος ο εχθρός: ΝΑΤΟ - κυβερνήσεις - καπιταλισμός. Ο σοσιαλισμός είναι το μέλλον!»

Αξίζει να σημειωθεί ότι για κάποιο λόγο πού δεν έχει διευκρινιστεί στα Τσαμάκια της Μυτιλήνης έχουν στηθεί σκηνές με τα σήματα της Unisef.

Οι σκηνές είναι ίδιες με αυτές που διαθέτουν οι οργανώσεις στους καταυλισμούς μεταναστών.

Δεν γνωρίζουμε πως σε ένα φεστιβάλ κόμματος διατέθηκαν αυτές οι σκηνές που προορίζονταν για τους μετανάστες στους καταυλισμούς.

Στα Τσαμάκια πάντως έχουν παρθεί όλα τά μέτρα ασφαλείας με πυροσβεστήρες σε όλη την κατασκήνωση για παν ενδεχόμενο, ενώ έχουν στηθεί και χημικές τουαλέτες.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι τα στελέχη της ΚΝΕ στην Λέσβο περιμένουν πάνω από 2000 άτομα φίλοι του κόμματος από όλη την Ελλάδα στο νησί.