Χωρίς νυχτερινή διασκέδαση σήμερα το Πλωμάρι- Κλειστά 3 μπάρ και ένα καλοκαιρινό club



Διαμαρτυρίες και αντιδράσεις στο Πλωμάρι με αφορμή το κλείσιμο δυο βραδινών καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος. 

Συνολικά τέσσερα μαγαζιά από το χώρο της εστίασης και διασκέδασης θα παραμείνουν κλειστά σήμερα Σάββατο 17 Ιουλίου 2021, ενώ βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού. Δυο βραδινά μαγαζιά κλειστά λόγω βεβαίωσης παραβάσεων και άλλα δυο για συμπαράσταση.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις τριών εκ των τεσσάρων καταστημάτων που εκφράζουν τις θέσεις τους για το θέμα:

Η ανακοίνωση του Cafe-bar Hope: Σήμερα το Hope Θα παραμείνει κλειστό ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την άδικη συμπεριφορά της αστυνομίας που λαμβάνει χώρα στο χωριό μας!!!

Η ανακοίνωση το Cafe-bar Camelot: Το κατάστημα Camelot θα παραμείνει κλειστό σήμερα Σάββατο 17/06 σε συμπαράσταση στα άλλα δύο βραδινά καταστήματα του Πλωμαριου vineto island για την ακραία συμπεριφορά της αστυνομίας προς όλους μας και το bullying που δεχόμαστε καθημερινά.

Η ανακοίνωση του Island Club: Θα’ θέλαμε να εκφράσουμε τη συγνώμη μας προς εσάς, για το λόγο ότι δεν θα μπορέσουμε να πραγματοποιήσουμε το event του Σαββάτου 17/07. Οι γραφειοκρατικές διαδικασίες που αφορούν τα μέτρα κατά της πανδημίας covid είναι ανυπέρβλητες με τόσες πολλές οδηγίες, έγγραφα κτλ. Το Island Club θα επανέλθει τη Παρασκευή 23/07 και Σάββατο 24/07 παρέα με όλους εσάς που είστε η δύναμη μας όλα αυτά τα χρόνια! Σας ζητάμε συγνώμη και σας υποσχόμαστε ότι θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για να επανέλθουμε πιο δυνατοί.

Σας ευχαριστούμε για τη συμπαράσταση

Πηγή plomarinews.gr

Τα πανό που ανάρτησε το Bar Camelot