Επιστρέφει με Θ. Παπαδημητρίου ο Ατρόμητος Αγ. Μαρίνας



Την επιστροφή στην ενεργό δράση αναμένεται να κάνει φέτος ο Ατρόμητος Αγ. Μαρίνας μετά από αρκετά χρόνια όπου είχε αποσυρθεί από τα τοπικά πρωταθλήματα. 

Ο Στρατής Μυρογιάννης, πάραγοντας που έχει συνδέσει το όνομα του με την ομάδα της Αγίας Μαρίνας, έδωσε τα χέρια με τον Θοδωρή Παπαδημητρίου, ο οποίος αναλαμβάνει να ξεκινήσει από το μηδέν το στήσιμο μιας ομάδας, όπως έκανε και προ πενταετίας εφαρμόζοντας το ίδιο πρότζεκτ στον Αστέρα Νίκης.

 Ο Ατρόμητος θα ξεκινήσει αρχικά ως ακαδημία η οποία θα έχει όλα τα τμήματα, μέχρι και γυναικείο και από κει και πέρα στόχος είναι όσο το δυνατόν πιο σύντομα να συμμετάσχει και στο τοπικό πρωτάθλημα της Β Τοπικής.

 Ο Θ. Παπαδημητρίου θα έχει συνεργάτες τους Δημήτρη Ματθαίου και Στρατή Μουφλούζη, ενώ οι προπονήσεις της ακαδημίας θα γίνονται στο γήπεδο των δικαστηρίων και ενδεχομένως σε αυτό τον Λουτρών, μέχρι να αποκτήσει ο Ατρόμητος ξανά το δικό του γήπεδο το οποίο φημολογείται πως θα ξανά γίνει γήπεδο. 

Ο Θοδωρής Παπαδημητρίου μιλώντας στο Lesvospost σημείωσε πως όλο αυτό το εγχείρημα αποτελεί δική του σκέψη και θα προσπαθήσει να το εφαρμόσει και στον Ατρόμητο: 

«Συμφωνήσαμε με τον Στρατή Μυρογιάννη, να αναλάβουμε μαζί με τους συνεργάτες μου να ξανά φέρουμε τον Ατρόμητο στο προσκήνιο. Είναι ένα πρότζεκτ που εφάρμοσα και στον Αστέρα Νίκης με επιτυχία και θέλω να επαναλάβω και εδώ. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε ακαδημίες όλων των ηλικιών και μέσα από αυτές να δημιουργήσουμε μια ομάδα που θα αγωνίζεται στο τοπικό πρωτάθλημα και θα τροφοδοτείται από την ακαδημία, αλλά και όσα παιδία μπορούν και αξίζουν να πηγαίνουν παραπάνω. Αυτό θα συμβεί όταν υπάρξουν οι κατάλληλες προυποθέσεις, δεν θα βιαστούμε να παίξουμε στο πρωτάθλημα μόνο και μόνο για να το κάνουμε. Θέλω κλείνοντας να διευκρινίσω με την ευκαιρία αυτή, επειδή ακούγονται διάφορα, πως παίκτες άλλων ακαδημιών δεν προσεγγίζουμε ούτε και έχουμε διάθεση να μπούμε σε αυτή την διαδικασία. Όσοι έρθουν στην ακαδημία μας είναι με δική τους απόφαση και των γονιών τους και δεν έχουμε καμία εμπλοκή».