Οι ευχές Μουτζούρη στους υποψήφιους των πανελλαδικών εξετάσεωνΜε αφορμή την έναρξη των Πανελλαδικών Εξετάσεων σήμερα , ο Περιφερειάρχης Β. Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Σήμερα , ξεκίνησε η μεγάλη δοκιμασία των Πανελλαδικών εξετάσεων , υπό τη σκιά των δυσκολιών μιας ιδιαίτερης σχολικής χρονιάς , λόγω της Πανδημίας covid-19 . Για όλους τους Μαθητές και Μαθήτριες και ολόκληρη την Εκπαιδευτική Κοινότητα αλλά και τους Γονείς , η χρονιά που πέρασε ήταν μία δοκιμασία πρωτόγνωρη, αλλά με δύναμη και υπομονή κατέστη δυνατόν να ξεπεραστούν όλες οι δυσκολίες όσο καλύτερα γινόταν.

Εύχομαι σε όλους τους μαθητές και μαθήτριες της Περιφέρειας Β. Αιγαίου και όλης της χώρας, να ανταπεξέλθουν με επιτυχία και στη δοκιμασία που ξεκίνησε σήμερα και να δώσουν τη μάχη με καθαρό μυαλό και την απαραίτητη ηρεμία , για την Γνώση και την Εισαγωγή τους στα Ανώτατα και Ανώτερα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα. Είναι μόνο μία από τις μάχες που θα δώσουν αλλά δεν είναι μόνο αυτή που θα τους χαρίσει την επιτυχία στη ζωή τους. Τους εύχομαι όλη τη δύναμη και την επιμονή για επιτύχουν τους στόχους τους και καλή επιτυχία σε τούτες και όλες τις εξετάσεις που θα ακολουθήσουν για να υλοποιήσει ο καθένας τα όνειρα του»