Και επίσημα στην Λαμία ο Μανούσος



Η υπέρβαση έγινε και ο Μυτιληνιός Γιώργος Μανούσος από σήμερα -και για τα επόμενα δύο χρόνια- θα είναι ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Λαμία.

Το ρεπορτάζ των προηγούμενων ημερών επιβεβαιώθηκε με τον καλύτερο τρόπο και στην κατ’ ιδίαν επαφή που είχε ο έμπειρος επιθετικός με τους «κυανόλευκους» υπήρξε ταύτηση απόψεων. Έτσι, οι δύο πλευρές συμφώνησαν και ο 33χρονος υπέγραψε για τα επόμενα δύο χρόνια στην ομάδα της Λαμίας.

Πρόκειται για μια προσθήκη που αναμφίβολα κάνει τη διαφορά, καθώς μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή με τεράστια εμπειρία, που τα τελευταία τέσσερα χρόνια υπήρξε πρωταγωνιστής στην πορεία του Ατρομήτου. Μάλιστα, οι φήμες τα προηγούμενα 24ωρα θέλαν την διοίκηση της Λαμίας να κάνει την οικονομική υπέρβαση για να πείσει τον παίκτη να πει το πολυπόθητο «ναι».

Ο ίδιος ο παίκτης, στις πρώτες του δηλώσεις, ευχαρίστησε τον Πανουργιά Παπαϊωάννου και τον Μιχάλη Γρηγορίου για την εμπιστοσύνη που του έδειξαν, υποσχέθηκε να δώσει τον καλύτερο του εαυτό και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον κόσμο του ΠΑΣ Λαμία.

Η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της, για δύο χρόνια, με τον 33χρονο (3/12/1987) έμπειρο επιθετικό, Γιώργο Μανούσο.

Ο Μανούσος τα προηγούμενα 4 χρόνια φορούσε τη φανέλα του Ατρομήτου, με τον οποίο κατέγραψε 97 συνολικά συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, σημειώνοντας 32 γκολ. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί επίσης σε Πλατανιά, Καλλονή, ΟΦΗ και Αιολικό.

Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!

Ο ποδοσφαιριστής μετά την υπογραφή του συμβολαίου του δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας:

“Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην οικογένεια της Λαμίας. Από την πρώτη στιγμή έτσι όπως με προσέγγισαν ο μεγαλομέτοχος κ. Παπαϊωάννου και ο προπονητής κ. Γρηγορίου, με τον οποίο έχω συνεργαστεί και στο παρελθόν και από τα καλύτερα που έχω ακούσει από τον κόσμο, πήρα αμέσως την απόφαση να έρθω στην Λαμία.

Εύχομαι να βοηθήσω και εγώ όσο μπορώ να πάμε την ομάδα ένα σκαλοπάτι ακόμη πιο ψηλά και σίγουρα θα δουλέψουμε πολύ σκληρά όλοι μας για το βήμα παραπάνω.

Εγώ προσωπικά θα δώσω σε κάθε παιχνίδι το 100% του εαυτού μου για να δικαιώσω και τους ανθρώπους που με επέλεξαν, αλλά και όλους τους ανθρώπους της πόλης που από τη στιγμή που έμαθαν ότι θα έρθω στη Λαμία έλαβα πολύ θετικά μηνύματα.

Ευελπιστώ ο κόσμος να είναι κοντά μας στο γήπεδο για να μας δίνει ώθηση και δύναμη, γιατί έχουμε μπροστά μας μια πολύ ανταγωνιστική χρονιά και εύχομαι μαζί τους να πανηγυρίσουμε πολλές νίκες.”

Πηγή https://lamiaole.gr