Χ. Αθανασίου: «Οι Υπουργοί της Ν.Δ δεν περιφέρονται αλλά εξαγγέλλουν και πραγματοποιούν έργα»


Με αφορμή δημοσίευμα του ΣΥΡΙΖΑ για την επίσκεψη του Υπουργού Εσωτερικών στο νησί μας, ο κ. Αθανασίου δήλωσε τα ακόλουθα:

Ο κ. Πέτσας, μόλις ενημερώθηκε για τις ζημιές που προκλήθηκαν από την πρόσφατη θεομηνία στο δυτικό τμήμα του νησιού μας, επισκέφθηκε τα μέρη αυτά και δεσμεύθηκε δημόσια για την πλήρη αποκατάσταση των ζημιών. Παράλληλα, εξήγγειλε αρκετά αναπτυξιακά έργα.

Συνεπώς, οι Υπουργοί της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ δεν περιφέρονται αλλά εξαγγέλλουν και πραγματοποιούν έργα. Αντιλαμβανόμεθα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ενοχλείται, αλλά τι να γίνει, οι πολίτες συγκρίνουν και η σύγκριση και αποστομώνει και γελοιοποιεί!!!

Όσον αφορά τον ΕΛΓΑ, φυσικά και εξήγγειλα ότι δημιουργείται Γραφείο ΕΛΓΑ στο νησί μας, αφού μέχρι τώρα δεν υπήρχε, και αυτό ως πρώτη λύση, για να εξυπηρετούνται οι αγρότες μας, που μέχρι τώρα είχαν ανεπαρκή υποστήριξη.

Με το νέο οργανόγραμμα του ΕΛΓΑ, θα υπάρξει πλήρης στελέχωση των Υπηρεσιών του ΕΛΓΑ (πλήρως οργανωμένο Γραφείο ή παράρτημα) προς αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση των αγροτών μας.

Αλήθεια, ο ΣΥΡΙΖΑ και όσοι συμπλέουν μαζί του, τι έκαναν τα προηγούμενα χρόνια;

Τα νησιά μας, κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ τα απαξιώσατε στα 4½ χρόνια της Κυβέρνησής σας. Τουλάχιστον, σιωπάτε! Εμείς αγνοούμε την άρνησή σας και προχωράμε!