Στον Πολιχνιτο ο Γιάννης Μπουρνους


Τον Πολιχνίτο και τη Σκάλα Πολιχνίτου επισκέφθηκε ο Βουλευτής Ν.Λέσβου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Γιάννης Μπουρνούς, συνοδευόμενος από κλιμάκιο της Νομαρχιακής Επιτροπής, αλλά και της Οργάνωσης Μελών Πολιχνίτου του Κόμματος.

Στη Σκάλα Πολιχνίτου είχε συνάντηση με τον τοπικό σύλλογο αλιέων και πραγματοποίησε αυτοψία στο λιμάνι της Σκάλας, που υπέστη εκτεταμένες ζημιές κατά την πρόσφατη κακοκαιρία, λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων που χτύπησαν τη Δυτική Λέσβο. 

Στη συνέχεια, ο Γιάννης Μπουρνούς βρέθηκε στο Πολύκεντρο Πολίχνιτου, όπου είχε την ευκαιρία να μιλήσει σε μέλη και φίλους του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία για το πρόγραμμα του Κόμματος για την αντιμετώπιση της πανδημίας και της νέας οικονομικής κρίσης, με έμφαση στις προτάσεις της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης για την προστασία της εργασίας και την αξιοποίηση του Ταμείου Ανάκαμψης σε εθνικό και τοπικό επίπεδο. Στη συνάντηση πήρε μέρος και ο Αντιδήμαρχος Δυτικής Λέσβου, Στρατής Ζαφείρης, παρουσιάζοντας τις προοπτικές αξιοποίησης της γεωθερμίας στον Πολιχνίτο και άλλες αναπτυξιακές πρωτοβουλίες που παίρνει ο Δήμος Δυτικής Λέσβου στην περιοχή. 

Ο Γιάννης Μπουρνούς δεσμεύτηκε στους κατοίκους ότι θα ασκήσει πίεση προς την κυβέρνηση για την αποκατάσταση του λιμανιού της Σκάλας και των υπολοίπων ζημιών στην περιοχή και επιβεβαίωσε ότι με το σταδιακό άνοιγμα των δραστηριοτήτων λόγω πανδημίας, ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία θα βρεθεί ξανά σε κάθε μικρή και μεγάλη κοινότητα του νησιού, για να μεταφέρει το μήνυμα της πολιτικής αλλαγής που χρειάζεται η πατρίδα και ο λαός μας.