Έκτακτο- Γλυκά Νερά: Ομολόγησε ο πιλότος την δολοφονία της Κάρολαϊν



Καταιγιστικές οι εξελίξεις στην υπόθεση της στυγερής δολοφονίας της Κάρολαϊν στα Γλυκά Νερά, καθώς ο σύζυγός της ομολόγησε ότι την σκότωσε!

Υπενθυμίζεται ότι ο άνδρας είχε μεταφερθεί εσπευσμένα σήμερα το πρωί από την Αλόννησο, όπου τελέστηκε μνημόσυνο για την άτυχη κοπέλα, στη ΓΑΔΑ, καθώς η ΕΛ.ΑΣ. είχε στα χέρια της νέα στοιχεία, όπως επιβεβαίωσε και με τις ανακοινώσεις της νωρίτερα. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, ο 32χρονος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος είπε στους αστυνομικούς -μετά από πάνω από επτά ώρες εξαντλητικής ανάκρισης- ότι είχε τσακωθεί το προηγούμενο βράδυ με την σύζυγό του.

Επίσης τόνισε πως όλο αυτό το χρονικό διάστημα δεν είχε πει κάτι στους αστυνομικούς γιατί φοβόταν για την ενός έτους σήμερα κόρη του με την Κάρολαϊν.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 32χρονος στην κατάθεση του είπε πως έπνιξε την 20χρονη με μαξιλάρι μετά από έντονη λογομαχία που είχαν μεταξύ τους

Η Ανακοίνωση της ΕΛΑΣ:

«EΞIXNIAΣH ANΘPΩΠOKTONIAΣ 20XPONHΣ HMEΔAΠHΣ ΠOY EΛABE XΩPA THN 11 MAIOY 2021 ΣTA ΓΛYKA NEPA. ΔPAΣTHΣ EINAI O 33XPONOΣ ΣYZYΓOΣ THΣ, O OΠOIOΣ KAI OMOΛOΓHΣE THN ΠPAΞH TOY.»


Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, το νήμα της υπόθεσης άρχισε να ξεδιπλώνεται από την πρώτη κιόλας στιγμή, καθώς υπήρχαν αντιφάσεις στις καταθέσεις του 32χρονου σε σχέση με τα στοιχεία που εντοπίστηκαν στα Γλυκά Νερά. Παρόλα αυτά, η αστυνομία τόσο καιρό συγκέντρωνε τα απαραίτητα στοιχεία, ώστε να διαλευκάνει οριστικά την υπόθεση και να μπορέσει να απαγγείλει τις κατάλληλες κατηγορίες στον δράστη.

Καυγάδες, SMS και «έξυπνο» ρολόι

Τα στοιχεία που βρίσκονται στα χέρια της ΕΛΑΣ δείχνουν μια τελείως διαφορετική εικόνα για την ζωή του ζευγαριού, σε σχέση με ότι έχει διαρρεύσει.

Αρχικά, οι σχέσεις της 20χρονης και του 32χρονου ήταν αρκετά τεταμένες το τελευταίο χρονικό διάστημα, ενώ υπήρχαν συχνοί καυγάδες.

Η 20χρονη Κάρολαϊν φέρεται ότι σκόπευε να εγκαταλείψει μαζί με το παιδί της το σπίτι στα Γλυκά Νερά, ενώ φέρεται πως την ημέρα της δολοφονίας έψαχνε ξενοδοχείο για να μείνει. Ακόμη, υπάρχει και SMS από την Κάρολαϊν προς τον 32χρονο σύζυγό της το οποίο αποκαλεί «Stupid» (ανόητο).

Τα συγκεκριμένα στοιχεία λοιπόν, έρχονται σε πλήρη αντίθεση με όσα είχε καταθέσει ο 32χρονος στις αρχές, αλλά δεν είναι τα μοναδικά που τον «έκαψαν».

Σημαντικό ρόλο στη διαλεύκανση της υπόθεσης διαδραμάτισε και το smartwatch της Καρολάιν. Από τις αναλύσεις, προέκυψε ότι έχει καταγράψει παλμούς σε διαφορετικές ώρες από αυτές που είχε υποδείξει σε προηγούμενη κατάθεσή του ο 32χρονος πιλότος.

Έτσι, το ρολόι έδειξε την πραγματική ώρα του θανάτου της, η οποία είναι τέσσερις ώρες πριν σε σχέση με όσα είπε 32χρονος, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος στην αστυνομία και είναι η ίδια ώρα θανάτου σύμφωνα με την έκθεση του ιατροδικαστή.

Παράλληλα, με τη βοήθεια της τεχνολογίας και μέσω μιας εφαρμογής από το κινητό του 32χρονου φαίνεται να κινείται να περπατάει όταν εκείνος ισχυριζόταν ότι ήταν δεμένος από τους ληστές. Μάλιστα πραγματοποιούσε και κλήσεις.

Το τέταρτο και σημαντικό στοιχεία που έχει η ΕΛ.ΑΣ στα χέρια της είναι η αφαίρεση του καταγραφικού από εσωτερική κάμερα. Η τελευταία καταγραφή που υπάρχει είναι στις 12:30 και δείχνει τον ίδιο να είναι με το μωρό στο καναπέ του σαλονιού του.

Οι ανακοινώσεις της ΕΛΑΣ το απόγευμα της Πέμπτης

Τη μεταφορά πάντως του συζύγου της Κάρολαϊν από την Αλόννησο στη ΓΑΔΑ επιβαβαίωσε η ΓΑΔΑ. Με έκτακτη συνέντευξη οι εκπρόσωποι της ΕΛΑΣ τόνισαν:

«Έχουν προκύψει νεότερα στοιχεία που χρειάζονται διευκρινήσεις. Γι΄αυτό το λόγο κλιμάκιο του τμήματος ανθρωποκτονιών μετέβη στην Αλόννησο περιμέναμε πρώτα να τελειώσει μνημόσυνο και μετά μεταφέρθηκε στη ΓΑΔΑ.

Θα μπορούσε να έχει γίνει και χθες ωστόσο σεβαστήκαμε επιθυμία του να παραστεί στο μνημόσυνο.

Μεταφέρθηκε στη Σκιάθο με πλωτό μέσο και από εκεί αεροπορικώς στη ΓΑΔΑ».

Το χρονικό

Η στυγνή δολοφονία της 20χρονης μητέρας έγινε στις 11 Μαΐου. Όπως περιέγραψε σε προηγούμενες καταθέσεις του ο σύζυγος της 20χρονης, οι δολοφόνοι μπήκαν στο σπίτι του ζευγαριού, σκότωσαν την Κάρολαϊν δίπλα στο 11 μηνών μωρό της και κρέμασαν τον σκύλο της οικογένειας από τα κάγκελα του σπιτιού για να μην γαυγίζει.

Όσο οι τρεις κακοποιοί, σύμφωνα με όσα περιέγραψε ο 32χρονος πιλότος, είχαν το όπλο στο κεφάλι του μωρού, η 20χρονη μητέρα φώναζε.

Ο σύζυγος της άτυχης κοπέλας ήταν δεμένος όμως κατάφερε να ειδοποιήσει την αστυνομία.

Σύμφωνα με το αποτέλεσμα της νεκροψίας - νεκροτομής, ο θάνατος της άτυχης μητέρας, ειδικότερα, οφείλεται σε «απόφραξη των αεροφόρων οδών, συνεπεία ασφυξίας». Ο δράστης της δολοφονίας έκλεισε το στόμα της κοπέλας με κομμάτια από ύφασμα, πιέζοντας αφόρητα και σφίγγοντάς της τα χείλη με την παλάμη των χεριών του.

Την ίδια ώρα, με τον αντίχειρα και τον δείκτη ο ληστής έφραξε και τη μύτη της. Έτσι η κοπέλα δεν μπορούσε να πάρει ανάσα, με αποτέλεσμα να επέλθει ο πλέον βίαιος ασφυκτικός θάνατος.