Παρουσία Αθανασίου και Αλεξανδρή η νεολαία καθάρισε την ακτογραμμή στο «λιμανάκι της Βαρειάς».


Την Κυριακή 30 Μαΐου 2021

Την Κυριακή 30 Μαΐου 2021, η ΟΝΝΕΔ Λέσβου σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Εθελοντισμού Νέας Γενιάς και Καθαριότητας του Δήμου Μυτιλήνης και την αρμόδια Αντιδήμαρχο κα Αλεξανδρή Δήμητρα, ολοκληρώσαμε την πρώτη δια ζώσης δράση μας, στο πλαίσιο της πανελλαδικής εθελοντικής-περιβαλλοντικής καμπάνιας της οργάνωσης μας. Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος πραγματοποιήσαμε  καθαρισμό της  ακτογραμμής στο «λιμανάκι της Βαρειάς».

Σε αυτή τη δράση είχαμε την χαρά και την τιμή να μας επισκεφτεί ο Αντιπρόεδρος της Βουλής και Βουλευτής Ν. Λέσβου Χαράλαμπος Αθανασίου, ο οποίος απεύθυνε χαιρετισμό σχετικά με τη δράση και μας ενημέρωσε για τις κατευθύνσεις που έχει η Κυβέρνηση ως προς το περιβάλλον.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε πρώτα απ’ όλους όσους αποδέχτηκαν το κάλεσμα μας και ιδιαίτερα την κα Αντιδήμαρχο Αλεξανδρή Δήμητρα που με μεγάλη θέρμη συνέβαλλε τα μέγιστα για την εκπλήρωση αυτής της πρωτοβουλίας.

Στο σημείο αυτό να τονίσουμε ότι οι εθελοντικές-περιβαλλοντικές δράσεις έχουν υψηλό κοινωνικό συμβολισμό και αντίκτυπο. Για το λόγο αυτό βρίσκονται ψηλά στην ατζέντα της οργάνωσης. Δεσμευόμαστε υπεύθυνα προς την τοπική κοινωνία πως θα συνεχίσουμε απρόσκοπτοι τις προγραμματισμένες κοινωνικοπολιτικές εκδηλώσεις μας με σκοπό την στήριξη και ανάδειξη του τόπου μας.