Ηλεκτρονική ζυγαριά αμαξιδιών με χειρολισθήρα από την περιφέρεια στον Σύλλογο Νεφροπαθών Λέσβου


Η δωρεά πραγματοποιήθηκε μετά από σχετικό  αίτημα του Συλλόγου Νεφροπαθών

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης, συνοδευόμενος από τον ειδικό σύμβουλο της Περιφέρειας  Μιχάλη Πολυπαθέλλη,   επισκέφτηκε χθες 16.06.2021  το Βοστάνειο Νοσοκομείο Μυτιλήνης όπου και παρέδωσε  στον Πρόεδρο του Συλλόγου Νεφροπαθών Λέσβου Δημήτρη Σαξιώνη μια ηλεκτρονική  ζυγαριά αμαξιδιών με χειρολισθήρα, η οποία θα βοηθήσει στην υλοποίηση της διαδικασίας αιμοκάθαρσης.

Η δωρεά πραγματοποιήθηκε μετά από σχετικό  αίτημα του Συλλόγου Νεφροπαθών και στην τελετή παράδοσης παρευρέθησαν ο Διοικητής του Νοσοκομείου Γιώργος Καμπούρης ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.

 

Αμέσως μετά ο Περιφερειάρχης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Είμαστε υπερήφανοι που υπάρχει στην Λέσβο το Βοστάνειο Νοσοκομείο, το οποίο χαίρει καλής φήμης και προσπαθούμε με όποιο τρόπο μπορούμε  να το βοηθήσουμε. Μας ζητήθηκε η συγκεκριμένη ζυγαριά για τους νεφροπαθείς, μας ζητήθηκε ένα όργανο για τις εγχειρήσεις των νευροχειρουργών και ανταποκριθήκαμε άμεσα.  Και  ότι  άλλο μας ζητηθεί θα ανταποκριθούμε. Θέλω να συγχαρώ τον Διοικητή κ. Καμπούρη τους γιατρούς  και το νοσηλευτικό προσωπικό για όλα όσα προσφέρουν  και θα είμαστε αρωγοί στην προσπάθεια τους».

Από την μεριά του ο Διοικητής του Νοσοκομείου δήλωσε:

«Ευχαριστούμε θερμά τον Περιφερειάρχη για την ανταπόκριση του και την άριστη συνεργασία που έχουμε. Χαίρομαι ιδιαίτερα γιατί οι προσπάθειες που καταβάλλουμε και εμείς ως διοίκηση και οι εργαζόμενοι εκτιμώνται και το Βοστάνειο χαρακτηρίζεται ως ένα  Περιφερειακό Νοσοκομείο πρότυπο».

 

Τέλος ο Πρόεδρος του Συλλόγου Νεφροπαθών τόνισε:

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος και ευτυχισμένος που άλλο ένα αίτημα μας προς την Περιφέρεια υλοποιήθηκε και θα βοηθήσει την διαδικασία της αιμοκάθαρσης. Ευχαριστούμε θερμά ως σύλλογος  τον Περιφερειάρχη για την άμεση και γρήγορη ανταπόκριση ώστε να συνεχίσουμε τον αγώνα και την μάχη που δίνουμε καθημερινά στις Μονάδες Τεχνητού Νεφρού».