Εντατικοί έλεγχοι της ΕΛ.ΑΣ στους δρόμους της Λέσβου- 6 συλλήψεις οδηγών στο οδικό δίκτυο


Συνελήφθησαν έξι (6) άτομα στη Λέσβο, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας

Συνελήφθησαν, το τελευταίο διήμερο στη Λέσβο, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Μυτιλήνης, του Αστυνομικού Τμήματος Καλλονής, του Αστυνομικού Τμήματος Γέρας και της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ) του Αστυνομικού Τμήματος Μυτιλήνης, έξι (6) άτομα, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

 

Ειδικότερα, στο πλαίσιο αστυνομικών ελέγχων:

Την (11-06-2021) στην περιοχή Λάμπου Μύλοι, ανήλικος ημεδαπός διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε δίκυκλη μοτοσικλέτα στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης για το συγκεκριμένο όχημα.

Την (11-06-2021) στην ευρύτερη περιοχή της Καλλονής, δύο (2) ημεδαποί, διαπιστώθηκε ότι οδηγούσαν, κατά περίπτωση, Ι.Χ. επιβατικά αυτοκίνητα, στερούμενοι άδειας ικανότητας οδήγησης για τα συγκεκριμένα οχήματα.

Την (10-06-2021) στην ευρύτερη περιοχή της Καλλονής, ανήλικος ημεδαπός, διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε δίκυκλη μοτοσικλέτα, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης για το συγκεκριμένο όχημα.

Την (10-06-2021) στην ευρύτερη περιοχή της Γέρας, ανήλικος ημεδαπός, διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε δίκυκλο μοτοποδήλατο, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης για το συγκεκριμένο όχημα.

Την (10-06-2021) στη Μυτιλήνη, ημεδαπός, διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε δίκυκλη μοτοσικλέτα, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης για το συγκεκριμένο όχημα.

 

Προανάκριση διενεργείται από τις αρμόδιες Αστυνομικές Αρχές.