Στην Αγία Παρασκευή ο Κώστας Μουτζούρης παρέα με τον Χαράλαμπο Αθανασίου- Σήμερα πέφτει η αυλαία του 6ου διεθνούς διαγωνισμού ελαιολάδου AthenaΟλοκληρώνεται σήμερα 05.06.2021 ο 6ος διεθνής διαγωνισμός ελαιολάδου Athena τον οποίο συνδιοργανώνει η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου σε συνεργασία με την εταιρία VINETUM. 


Την τελευταία διαδικασία αξιολόγησης από τους κριτές, στο Μουσείο Βιομηχανικής Ελαιουργίας Λέσβου, στην Αγία Παρασκευή , παρακολούθησε από κοντά ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης, ο οποίος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους κριτές και να ενημερωθεί για την σχετική διαδικασία και τον τρόπο ανάδειξης των κορυφαίων ελαιολάδων.


Στην συνέχεια μαζί με τον Αντιπρόεδρο της Βουλής Χαράλαμπο Αθανασίου και τον Αντιπεριφερειάρχη Λέσβου Πανάγο Κουφέλο περιόδευσαν στην Αγία Παρασκευή, συνοδευόμενοι από τον Πρόεδρο Γιώργο Δημόπουλο, την Πρόεδρο Νάπης Ταξιαρχούλα Παλαιολόγου, τους ειδικούς συμβούλους της Περιφέρειας Μιχάλη Ταμβακέλλη και Ιγνάτη Χατζηχρήστο και τον δημοτικό σύμβουλο της περιοχής Χρυσόστομο Χατζηκυριαζή.


Σήμερα το βράδυ ο Περιφερειάρχης θα παρευρεθεί στις εκδηλώσεις με τις οποίες θα πέσει η αυλαία του 6ου διεθνούς διαγωνισμού ελαιολάδου Athena.