Ξεκίνησε η ηλεκτρονική προπώληση εισιτήριων για τις εκδηλώσεις του Δήμου Μυτιλήνης «Λεσβιακό Καλοκαίρι 2021»


Χορηγός επικοινωνίας και αρωγός των εκδηλώσεων είναι το LesvosPost.com

Από την Αντιδημαρχία Πολιτισμού έχουμε την χαρά να ανακοινώσουμε στους πολίτες, πως το πρόγραμμα του Λεσβιακού Καλοκαιριού - Φεστιβάλ Μυτιλήνης,  παρά τις αντίξοες συνθήκες, είναι εδώ, αποδεικνύοντας πως στον Πολιτισμό δεν κάνουμε εκπτώσεις. Ένα πρόγραμμα για μικρούς και μεγάλους, με δράσεις αντάξιες της πνευματικής παράδοσης του τόπου μας που κάποιες απ’ αυτές υλοποιούνται για πρώτη φορά και φιλοδοξούμε να γίνουν θεσμός, όπως το τουρνουά σκάκι και η πρώτη Έκθεση βιβλίου.

Το πρόγραμμα εκπονήθηκε βάσει των πρωτοκόλλων που ισχύουν μέχρι σήμερα. Η αγορά των εισιτηρίων θα γίνεται ηλεκτρονικά μέσω της ticketservices και της viva.gr, όπως επιτάσσει η οδηγία του Υπουργείου Πολιτισμού. Κάτω από κάθε παράσταση και εκδήλωση φροντίσαμε να αναγράφεται στο πρόγραμμα ο πάροχος του ηλεκτρονικού εισιτηρίου. Όμως, προς υποβοήθηση του κάθε ενδιαφερομένου, ανακοινώνουμε πως στο Δημοτικό Θέατρο, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες θα βρίσκεται υπάλληλος στην υποδοχή, στον οποίο μπορεί να απευθυνθεί ο οιοσδήποτε για να λάβει οδηγίες και σχετική βοήθεια για την αγορά εισιτηρίων.

Επίσης, σημεία αναφοράς για την ticketservices είναι το υποκατάστημα Public στη Μυτιλήνη και για τη viva.gr το υποκατάστημα της WIND. Για όσες εκδηλώσεις η είσοδος είναι ελεύθερη και αφορούν παραγωγή του Δήμου Μυτιλήνης, θα διατίθενται προσκλήσεις στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Επίσης, φροντίσαμε λόγω των δύσκολων συνθηκών που βιώνουν οι πολίτες, οι μεγάλες συναυλίες να χρηματοδοτηθούν από το Δήμο, ώστε να δοθεί η δυνατότητα στον κόσμο να απολαύσει με όσο το δυνατόν λιγότερο ή και καθόλου κόστος μεγάλα πολιτιστικά γεγονότα, που καθιστούν την πόλη μας και το νησί μας κέντρο πολιτιστικής αναφοράς.

Κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων επιβάλλεται η χρήση μάσκας.

Οι πλατφόρμες για την αγορά των εισιτηρίων έχουν ήδη ανοίξει.

Το πρόγραμμα θα διανέμεται εντός ολίγων ημερών σε περίπτερο που θα στηθεί έξω από το Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης και σε επιλεγμένα σημεία της πόλης μας.

Καλό Καλοκαίρι!

Ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Δήμου Μυτιλήνης

Παναγιώτης  Δ. Τσακύρης

 

 

Δείτε ΕΔΩ το πλήρες πρόγραμμα του Λεσβιακού Καλοκαιριού.


Το φυλλάδιο των εκδηλώσεων που διανέμεται σε επιλεγμένα σημεία