#Λεσβιακό_Καλοκαίρι_2021: #SANKARA MAGIC “ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ”- Θέατρο Κάστρου Μυτιλήνης #04_07_21


Στα πλαίσια του φεστιβάλ του Δήμου Μυτιλήνης «Λεσβιακό Καλοκαίρι 2021»

Χορηγός Επικοινωνίας LesvosPost.com

O μάγος SANKARA έρχεται στην Μυτιλήνη και στο θέατρο Κάστρου την Κυριακή 4 Ιουλίου 2021 και ώρα 21:00

"Ο κόσμος είναι γεμάτος από μαγικά πράγματα που περιμένουν υπομονετικά το πνεύμα μας να τα ανακαλύψει..Ουίλιαμ Μπάτλερ Γέιτς'

Καλωσήρθατε και φέτος σε ένα μοναδικό θέαμα μαγείας και ψευδαισθήσεων όπου o κορυφαίος Έλληνας μάγος Σανκάρα με την ομάδα του επιστρέφουν με το νέο show, ''ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ''. 

Πίστός στο ραντεβού του,όπως κάθε χρόνο,έρχεται για να παρουσιάσει σε μικρούς και μεγάλους νούμερα που ακροβατούν ανάμεσα στο ρεαλισμό και στην ψευδαίσθηση. Ανακαλύψτε τα όρια του μύθου, της τέχνης, των ψευδαισθήσεων και της πραγματικότητας.

 Παρακολουθήστε απίστευτες στιγμές, που κόβουν την ανάσα,στιγμές που «κλέβουν» το μυαλό και μιλούν στην ψυχή μας. Αιώρηση αντικειμένων, αντικείμενα που μεταμορφώνονται σε σκόνη μπροστά στα μάτια μας, άνθρωποι που πετάνε, μαγικοί καθρέφτες και άλλα πρωτότυπα και απίστευτα tricks κόντρα στους νόμους της φυσικής και της λογικής.

Ο Σανκάρα είναι πλέον από τους σύγχρονους αλχημιστές της εποχής μας και έρχετε για να μας χαρίσει μαγεία, χιούμορ αλλά και δυνατά συναισθήματα.Είναι αυτός που μπορεί να εξαφανίση την κακή διάθεση που κυκλοφορεί στην πόλη και να μας γεμίσουν γέλιο και θετική ενέργεια. Όπως έλεγε και ο Αϊνστάιν: «Υπάρχουν δύο μόνο τρόποι να ζήσεις τη ζωή σου. Ο ένας είναι σαν τίποτα να μην είναι θαύμα. Ο άλλος είναι σαν όλα να είναι ένα θαύμα.

Όλη η ομάδα παραγωγής έχοντας οικολογική συνείδηση μετά από κάθε παράσταση , μαζεύει όλες τις αφίσες που χρησιμοποιήθηκαν για διαφημιστικούς λόγους για να μη ρυπαινετε το περιβάλλον 

Σας ευχαριστούμε πολύ. 


Social Media
Facebook:https://www.facebook.com/SankaraOfficialPage
TikTok:https://www.tiktok.com/@magossankara
Instagram:https://www.instagram.com/magos_sankara/
Youtube: https://www.youtube.com/c/SankaraMagic/featured

Info:

Κάστρο Μυτιλήνης / Ώρα έναρξης : 21:00 

Φορέας οργάνωσης : Δήμος Μυτιλήνης 

Τιμή εισιτηρίου : 8 ευρώ προπώληση, 10 ευρώ γενικό – Παραλαβή Ταμείο Δημοτικού θεάτρου Μυτιλήνης

Τηλ επικοινωνίας : 6942203071 Βασίλης Δανελάκης