12 υποψήφιοι για 10 θεσεις στην ΕΠΣ Λέσβου με πρόεδρο Πετρέλλη



Ολοκληρώθηκε την Κυριακή η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις εκλογές της ΕΠΣΛ που θα διενεργηθούν την Τετάρτη 30 Ιουνίου στο Ενωσιακό Γήπεδο της Θερμής. 

Μετά από μια περίοδο έντονων ζυμώσεων και προσθαφαιρέσεων ως προς την συγκρότηση του νέου ΔΣ, οι εμπλεκόμενες πλευρές, κατέληξαν σε μια συμφωνία που αναμένεται να επικυρωθεί και επίσημα στην κάλπη. 

Ο Κυριάκος Πετρέλλης, είναι ο μοναδικός υποψήφιος Πρόεδρος και αυτός που θα διαδεχθεί τον Σταύρο Ψαρρόπουλο, η θητεία του οποίου ολοκληρώνεται μετά από 32 χρόνια στην ηγεσία της ΕΠΣΛ και 35 συνολικά στο συμβούλιο. Η παράταξη Πετρέλλη, θα εκλέξει άλλους 4 υποψηφίους, τους Γιαννάκη, Σάλτα, Σταθάκη και Χρόνη οι οποίοι βρίσκονται και στην σημερινή διοίκηση. Από την πλευρά του ο Παντελής Βερρής, ο οποίος αρχικά είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον για να διεκδικήσει την Προεδριά μαζί με την δική του «ομάδα», μετά από συμφωνία που κατέληξε στην απόσυρση της υποψηφιότητας του για Πρόεδρος, θα έχει στο ΔΣ εκτός από τον ίδιο και τους Μανούσο, Γρυππιώτη και Πίνη. 

Η 11 θα συμπληρωθεί από άλλα δυο πρόσωπα τα οποία υπέδειξαν οι ομάδες που θα ψηφίσουν. Τα σωματεία μετά από συγκέντρωση που πραγματοποίησαν αποφάσισαν να προτείνουν μια τετράδα προσώπων εκ των οποίων οι 2 αναμένεται να εκλεγούν και οι άλλοι θα είναι αναπληρωματικοί. Αυτοί είναι οι Γιαννίκος από πλευράς Αρίων Π. Καραθανάσης από Προοδευτική Σκάλας Καλλονής, Μοσχονησιώτης από πλευράς Αετού και Νησιώτης από Αστέρα Νίκης. 

Έτσι η ΕΠΣΛ θα πάει σε μια νέα εποχή συνεργασίας ελπίζοντας άπαντες πως θα μπορέσει η νέα αυτή διοίκηση να ανταποκριθεί στις καινούργιες απαιτήσεις που διαμορφώνονται στο Λεσβιακό ποδόσφαιρο. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΣΛ:

Σύμφωνα με το Πρακτικό 23/22.06.2021 της Συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΠΣ Λέσβου ανακηρύσσει τους παρακάτω υποψηφίους:

Για την θέση του Προέδρου της ΕΠΣ Λέσβου :

ΠΕΤΡΕΛΛΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ

Για την θέση μελών Εκτελεστικής Επιτροπής ΕΠΣ Λέσβου :

BΕΡΡΗΣ ΠΑΝΤΕΛΕΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΤΟΥ ΣΠΥΡΟΥ

ΓΙΑΝΝΙΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΓΡΙΠΠΙΩΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ

ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΜΑΝΟΥΣΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΜΟΣΧΟΝΗΣΙΩΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ

ΝΗΣΙΩΤΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ

ΠΙΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑ

ΣΑΛΤΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

ΣΤΑΘΑΚΗΣ ΛΑΜΠΡΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΧΡΟΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

Για την θέση μελών Εξελεγκτικής Επιτροπής ΕΠΣ Λέσβου :

ΑΓΡΙΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΒΑΡΚΑΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ

ΖΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΤΟΥ ΜΙΧΑΗΛ