Foxbet: Αναγνωριστικός ημιτελικός στο Μπάρνσλεϊ


Μπάρνσλεϊ – Σουόνσι: Η σειρά των πιο ακριβών παιχνιδιών στον κόσμο, ίσως, αρχίζει στην Αγγλία με φόντο την άνοδο στην Premier League.

Μη χάσεις το καλύτερο over 2.5

Γράφει για το Foxbet ο Λάμπρος Γκαραγκάνης

Πολύ ανταγωνιστικό ζευγάρι το Μπάρνσλεϊ – Σουόνσι, αν και οι Ουαλοί στην κανονική διάρκεια της Championship δεν συνάντησαν ιδιαίτερα προβλήματα. Πήραν τα ματς των δύο γύρων με το ίδιο σκορ (2-0) και έγιναν η μοναδική ομάδα φέτος που έκανε το 2/2 με τους εν προκειμένω γηπεδούχους. Η παράδοση είναι συντριπτικά υπέρ τους (9-7-0), τη στιγμή που έχουν το σημαντικό αβαντάζ της εμπειρίας σε τέτοια παιχνίδια αφού είναι η 8η φορά που συμμετέχουν σε σειρά play off ανόδου ανεξαρτήτως κατηγορίας. Στα πλεονεκτήματα της Σουόνσι η επιθετική της γραμμή, η οποία έχει δύο σημεία αναφοράς με. Αντρέ Αγιού (16 γκολ) και Λόου (14 γκολ) αποτελούν μετρήσιμες μονάδες που καλούνται τώρα να κάνουν τη διαφορά.

Ο Στιβ Κούπερ έχει δημιουργήσει μία ιδιαιτέρως ανταγωνιστική ομάδα, όμως απέναντί του θα βρει τον Βαλεριέν Ισμαέλ που ζει το δικό του προπονητικό όνειρο. Ο Γάλλος, που το 2018 είχε περάσει για λίγες εβδομάδες (μάλιστα πριν αρχίσει η σεζόν) από τον Απόλλωνα Σμύρνης, είναι η κύρια αιτία που η Μπάρνσλεϊ έφτασε έως εδώ. Από το τέλος Οκτωβρίου που ανέλαβε, μόνο η Πρωταθλήτρια Νόριτς έκανε περισσότερες νίκες (25) στο Πρωτάθλημα από τους «Τάικς» (23). Πέραν του γκολτζή Γούντροου (12 γκολ), οι γηπεδούχοι στηρίζονται στις δυνατότητες της ομάδας, του συνόλου και όχι των 2-3 παικτών που ενδεχομένως κάνουν τη διαφορά. Η απλή καταγραφή στοιχείων δείχνει μία ισορροπία ανάμεσα σε δύο πολύ διαφορετικές ομάδες. Η ισοπαλία πληρώνει αρκετά καλά και στον πρώτο, αναγνωριστικό, ημιτελικό δεν βγάζει κανέναν εκτός στόχων.

Διάβασε περισσότερα προγνωστικά για την Τσάμπιονσιπ στο Foxbet