Χ. Αθανασίου: "Ανενημερωτος ο κος Μπουρνους διαδίδει Fake news"



Απαντήσεις του Βουλευτή Λέσβου και αντιπροέδρου της Βουλής κου Χαράλαμπου Αθανασίου για τα περιβόητα εγκαίνια σε καφέ μπαρ στην Καλλονή

"Οι κ.Μπουρνούς, το πάθος του οποίου εναντίον μου παραμένει ασίγαστο, το διέπραξε για ακόμα μια φορά. Ισχυρίσθηκε, με δημόσια ανακοίνωσή του, ότι παραβρέθηκα σε διασκέδαση μετά από εγκαίνια «ΚΑΦΕ ΜΠΑΡ» στην Καλλονή μέχρι ώρα 23.00 με ‘’τέρμα τη μουσική’’.

Δεν πιστεύω ότι ο κ.Μπουρνούς δεν φρόντισε να πληροφορηθεί πως έχουν τα πράγματα. Πιστεύω ότι το έκανε και διαπίστωσε ότι πράγματι εγώ παραβρέθηκα στα εγκαίνια του «ΚΑΦΕ ΜΠΑΡ», ο προγραμματισμός των οποίων ήταν για ώρα: 19.30.

Ο αγιασμός από τον ιερέα Καλλονής Παπά-Γιώτη άρχισε στις 19.45 και ολοκληρώθηκε στις 20.00. Προσωπικά, αφού ευχήθηκα στους καταστηματάρχες, αποχώρησα στις 20.20 μαζί με τον Ιερέα. Τώρα, που τα βρήκε όλα τα άλλα ο κ.Μπουρνούς είναι απορίας άξιον.

Ανενημέρωτος; Ίσως. Λαϊκιστής; Σίγουρα.

Τέλος, φαντάζομαι να πληροφορήθηκε πόσο γελοιοποιήθηκε στους θαμώνες του καταστήματος με την αβάσιμη αλλά εμπαθή ανακοίνωσή του εναντίον μου."