Σε Κυτελη και Μουτζούρη ο εμπορικός σύλλογος Μυτιλήνης



Ο Πρόεδρος Παναγιώτης Παπαρίσβας, συνοδευόμενος από τον Αντιπρόεδρο Κίμωνα Καζάζη και τον Ιωάννη Μουτζούρη μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου Μυτιλήνης, στο πλαίσιο των επαφών που επιδιώκουν, επισκέφτηκαν την Παρασκευή 28 Μαΐου 2021 τον Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου κ Κώστα Μουτζούρη στο γραφείο του, όπως επίσης επισκέφθηκαν και τον Δήμαρχο κ Ευστράτιο Κύτελη την Δευτέρα 31 Μαΐου στο Δήμο Μυτιλήνης.

 Κατά την συνάντηση με τον Περιφερειάρχη συζητήθηκαν εκτενώς οι τελευταίες οικονομικές εξελίξεις στον κλάδο του λιανεμπορίου και οι επιπτώσεις της πανδημίας. Ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου επεσήμανε την αναγκαιότητα διεκδίκησης επιπλέον πόρων για να υποβάλλουν αίτημα οικονομικής στήριξης και όσοι δεν υπέβαλλαν ή δεν εγκρίθηκαν ως τώρα λόγω χαμηλής βαθμολογίας και ιδιαιτερότητας των κριτηρίων, με αποτέλεσμα να είναι μεγάλος ο αριθμός των εμπόρων που δεν επιδοτήθηκε.

Στη συνάντηση με το Δήμαρχο κυριάρχησε η συζήτηση γύρω από την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στην πόλη από την παρουσία και την δράση των ρομά, και συμφωνήθηκε να γίνει σύσκεψη για το θέμα υπό το Δήμο Μυτιλήνης και να κλιθούν οι Αστυνομικές και Λιμενικές Αρχές και ο Σύλλογος Εστίασης. Επίσης συζητήθηκαν και άλλα θέματα όπως η πορεία του έργου στην πλατεία αλυσίδας και η μειωμένη αστυνόμευση μέσα στην πόλη.