Έρευνα από την ΕΛΑΣ για τα εγκαίνια σε καφέ μπαρ στην Καλλονή



Απίστευτο και όμως αληθινό, την ώρα που η Λέσβος βρίσκεται για 9η συνεχή εβδομάδα σε καθεστώς "βαθύ κόκκινο" κάποιοι υπό την ανοχή των αρχών παίζουν με την δημόσια υγεία

Grant opening για την καλοκαιρινή σαιζόν πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή αργά το απόγευμα σε καφέ μπαρ σε χωριό της Δυτικής Λέσβου με dj, μουσική, συνωστισμό, χορό, ποτά και φωτορυθμικα.

Σύμφωνα με το in gr και τοπικά ΜΜΕ το opening το οποίο διαφημίστηκε μέσω αφίσας πού κυκλοφόρησε στα κοινωνικά δίκτυα μάζεψε πολύ κόσμο από όλη την Λέσβο. Μάλιστα οι συμμετέχοντες στα εγκαίνια ανέβασαν βίντεο και φωτογραφίες δημόσια στα κοινωνικά δίκτυα.

Όπως αναφέρουν τοπικά ΜΜΕ καταπατήθηκαν όλα τα μέτρα που έχει επιβάλει η πολιτεία για την μη διασπορά του κορονοιου στην εστίαση, καθώς στο opening δεν φορούσε κανένας μάσκα, έπαιζε δυνατά μουσική και ήταν γεμάτος ο εσωτερικός χώρος.

-Έρευνα από την αστυνομική διεύθυνση Λέσβου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σχετικά με καταγγελία που αναπαράγεται σε ιστοσελίδες του διαδικτύου, με αναφορές για παραβάσεις υφιστάμενων μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας από κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος σε περιοχή της Δυτικής Λέσβου, ανακοινώνεται ότι άμεσα με εντολή του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Βορείου Αιγαίου, Υποστράτηγου Ελευθέριου ΝΤΟΥΡΟΥΝΤΟΥ, διενεργείται από χθες (08-05-2021) ενδελεχής έρευνα για το περιστατικό, από κλιμάκιο Αξιωματικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λέσβου με επικεφαλής τον Αστυνομικό Διευθυντή του Νομού, για τον προσδιορισμό ποινικών και διοικητικών κυρώσεων σε βάρος υπευθύνων.

Θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση.