ΕΔΙΛ: Εκλογές και επαφές για την νέα πίστα στην Λέσβο


Η ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΙΣ ΕΔΙΛ ξεκίνησε με δύο κομβικές συναντήσεις για το μέλλον.

Η πρώτη με τον Δήμαρχο Δυτικής Λέσβου Κύριο Ταξιάρχη Βέρρο και η δεύτερη με τον Αντιδήμαρχο Μυτιλήνης τεχνικών έργων κ δόμησης κύριο Στρατή Τζιμή.

Και στις δύο περιπτώσεις σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα οι δύο πλευρές αντάλλαξαν απόψεις σχετικά με τον χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού με σκοπό την περαιτέρω συνεργασία. Προσβλέπουμε σε δημιουργία νέας πίστας μοτοκρός σε έναν από τους δύο δήμους.

Διότι στην υπάρχουσα πίστα (Αγία Κυριακή* στην οποία το σωματείο μας τα τελευταία 20 χρόνια έχει επενδύσει πάνω από 30.000€ ) όπως ενημερωθήκαμε από τον αντιδήμαρχο, στο τέλος του έτους θα ξεκινήσει η ανάπλαση του χώρου, καθώς έχει αποφασιστεί εδώ και καιρό από τον Δήμο Μυτιλήνης.

Τις επόμενες μέρες η διοίκηση τις ΕΔΙΛ θα καταθέσει φάκελο στο Δήμο Δυτικής Λέσβου και στο Δήμο Μυτιλήνης με σχέδια πίστας μοτοκρός, με σκοπό να βρεθεί ο κατάλληλος χώρος και τα απαραίτητα κεφάλαια για την δημιουργία της. Τα σχέδια θα είναι σύμφωνα με την αθλητική νομοθεσία, έτσι ώστε να μπορεί να δεχθεί αγώνες πανελλήνιου και βαλκανικού πρωταθλήματος

 

Μετά της εκλογές που έγιναν στις 10 Μαϊου 2021 προέκυψε το παρακάτω Διοικητικό Συμβούλιο.

 

Πρόεδρος: Τρίκος Κωνσταντίνος

Αντιπρόεδρος: Ψώμος Δημήτριος

Γραμματέας: Βύρας Κωνσταντίνος

Ταμίας: Μυριτζής Νικόλαος

Έφορος Αγωνιστικού: Χασάπης Ιωάννης